Televizyonda hangi filmler var? İşte 10 Temmuz Çarşamba TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı / 10 Temmuz Çarşamba

Sinema TV // 19.15 // Aşk - Her // Theodore Twombly hayatını, yakın gelecekte nadir bulunan bir şeye dönüşmüş olan el yazımı mektupları yazarak kazanmaktadır. Ve bu yıllarda insanların işlerini artık bilgisayar programları yerine getirmektedir. Theodore, karısından boşandıktan sonra bir apartman dairesinde tek başına yaşamaya başlar ve bir gün karşılaştığı bir teknoloji reklamıyla birlikte hayatı değişir. Kusursuz bir yapay zeka programı sunan yeni bir işletim sistemi, onu son derece çekici bir kadın olan Samantha ile tanıştırır. Sanal bir varlık olan ve sadece bir sesten ibaret olan Samantha, Theodore'u dünya ve hayat üzerine sorduğu sorularla birlikte bambaşka bir gerçeklikle tanıştırır. Ağır bir depresyonun içerisinde olan Theodore, yavaş yavaş hayatın keyifli yanlarını fark etmeye başlarken yapay zeka programıyla arasındaki ilişki de gitgide tuhaflaşır. // 1999'da Being John Malkovich filmiyle Oscar adaylığı kazanan çok yönlü sinemacı Spike Jonze'un son uzun metrajlı filmi, yalnızlık ve yaratıcılık sıkıntısı çeken bir yazarın dram ve komediyle yoğrulan öyküsünü beyazperdeye taşıyor. Filmin başrolünde Joaquin Phoenix yer alırken, Scarlett Johansson da gizemli bilgisayar uygulamasına sesiyle hayat veriyor.

Star TV // 20.00 // Üç Kağıtçı //Rıfkı, ölen babasının mallarını satmak için Almanya'dan köyüne döner. Köyde birden adı "Ermiş"e çıkar. Rıfkı, yağmur duasına çıkan köylüler için yarım saat içinde yağmur yağdırır. Üfürükçülük yapar. Evde kalmış yaşlı kadınların kısmetini açar. Kötürümleri üfleyerek ayağa kaldırır. Bu arada bazı çıkarcılar, köyün Belediye Reisi seçimlerine Rıfkı'nın girmesini isterler. Bir başka Belediye Reisi adayı ise Rıfkı'ya seçimlere girmemesi için rüşvet verir. Rıfkı seçimleri kazanır, ama sonunda üç kağıtçı olduğu ortaya çıkar. // Kemal Sunal sinemasının en iyilerinden Üç Kağıtçı her yaştan her insanın izlemesi gereken bir başyapıt. Filmin kadrosunda Ülkü Özen, Ali Şen, Turgut Özatay gibi isimler Sunal'a eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise Natuk Baytan var.

Sinema TV // 21.30 // Miss Sloane // Elizabeth Sloane, acımasız ve başarılı bir siyasi stratejisttir. Washington D.C.’deki lobilerin silah ticareti sırasında yaptıkları iki yüzlü politikaları gün yüzüne çıkarmaya yemin eder. Bu yemin sonrası hayatı pek tabii ki eskisi gibi gitmez. Kariyerini bir kenara atıp her şeyini bu baronları bitirmek için ortaya koyar. Senatonun ona karşı yürüttüğü kampanyaları da görmezden gelir ve bu yola hayatını koyar. Ne pahasına olursa olsun bu işi ortaya çıkarmak ister ama bir anda Amerika’da gündemin ilk konusu ve hedefi haline gelir. // Jessica Chastain'in oyunculuğuna bir kez daha şapka çıkartacağınız bir film. Chastain'e başrollerde Joe Pingue, Alison Pill, John Lithgow, Dylan Baker ve Mark Strong eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise John Madden yer alıyor.

tv8 // 22.15 // Küçük Esnaf // Kendi halinde bir mahalle çilingiri olan Berhudar, babasının tefecilerden aldığı borcu ödeyememesi nedeniyle kendini bir anda mafyaya 100 bin lira borçlanmış olarak bulur. Bu borcu nasıl ödeyeceğini kara kara düşünen Berhudar, bu sırada yolu genç ve güzel bir kadınla kesişince daha da büyük bir çıkmazın içine girer. // Bedran Güzel'in yönettiği filmin senaristi ve başrol oyuncusu İbrahim Büyükak. Kendisine filmde Zeynep Koçak, Gupse Özay, Cengiz Bozkurt ve Cezmi Baskın eşlik ediyor.

Kanal D // 23.45 // Büyük Düğün - The Big Wedding // Don ve Ellie uzun zaman önce boşanmış bir çifttir. Tüm ailenin biraraya geleceği oğullarının düğününde, henüz bu boşanmadan haberi olmayan aile bireyleriyle yüzleşmenin stresini yaşamaktadırlar. Bu durumu nasıl anlatacaklarını düşünürken en iyi yolun hala evli olduklarına herkesi inandırmak olduğuna karar verirler. Tabii bu kararla birlikte ardarda gelen yalanlar birbiri izler. // Senaristliğini ve yönetmenliğini Justin Zackham'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Robert De Niro, Diane Keaton, Katherine Heigl, Amanda Seyfried ve Robin Williams gibi yıldız isimler yer alıyor.

Sinema TV // 00.00 // Cosmopolitan // Oldukça uzun görünen limuziniyle Manhattan'da bir iş için şehre inen 28 yaşındaki milyoner Packer trafikte sıkışınca, limuzinine giren insanlar bir şekilde hayatına etki edecektir... // Usta yönetmen David Cronenberg'in Don DeLillo'nun romanından uyarladığı filmin başrolünde Robert Pattinson yer alıyor. Kadroda ayrıca Jay Baruchel, Paul Giamatti, Samantha Morton ve Juliette Binoche gibi ünlü isimler yer alıyor.
OGÜNhaber