Televizyonda hangi filmler var? İşte 2 Ağustos Cuma TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı // 2 Ağustos Cuma

Tv8 // 20:00 // Deliormanlı // 'Deliormanlı' lakabıyla bilinen Savaş Türkyılmaz, Avrupa şampiyonluğu olan milli bir boksördür. Eşini kaybettikten sonra ringleri terk eden Deliormanlı, sırra kadem basar. Fakat annesinin geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi masrafları kabarmıştır. Para bulmak adına ringlere geri dönme kararı alır. Hülya Yiğit ise Deliormanlı'nın arkasındaki hikayeyi merak ederek Savaş'ın peşine düşen bir televizyon gazetecisidir. Deliormanlı büyük final maçına hazırlanırken onun ve Hülya’nın bu yoldaki en büyük engeli ise ünlü menajer ve mafya babası Tahsin Kara’dır. // Yönetmen Murat Şeker imzalı filmin başrollerinde Sarp Levendoğlu, Birce Akalay ve Gürkan Uygun var.

Kanal D // 20:00 // Kader Ajanları - The Adjustment Bureau // ABD senatosuna girecek olan hırslı politikacı David Norris daha önce tanıştığı hiçbir kadına benzemeyen, özel ve güzel dansçı Elise Sellas’la tanıştığında hayatının kökten değişeceğinin farkında değildir. Ona âşık olmaya başladığını fark ettiği an, geçmişten geliyormuş izlenimi veren şapkalı gizemli adamlar çifti ayırmak ve aşklarını engellemek için karşılarına çıkarlar. Sahip oldukları gizemli güçle David ve Elisa'nın bir araya gelmesine engel olmak için ellerinden geleni yapan bu adamların ısrarlı baskılarına rağmen vazgeçmeyen ve sevdiği kadınla birlikte olmak için 'kader'ini karşına alan David, kendisi için çizilmiş yoldan saparak herşeyi tehlikeli atacağı bir yola girer. // Başrollerini Matt Damon, Emily Blunt'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda George Nolfi yer alıyor. Philip K. Dick’in kısa öyküsünden uyarlanan Kader Ajanları, "Kaderimizi kim kontrol ediyor?" sorusunu ortaya atarak buna cevap arayan aksiyon-gerilim dolu bir hikayeyi anlatıyor.

Trt 2 // 21:30 // Yargıç - The Judge // Hank Palmer parlak bir kariyeri olan, Chicago'da yaşayan bir avukattır. Önemli bir davasının arifesinde, annesinin kaybettiğinin haberini alır. Babasıyla çok uzun zamandır görüşmeyen Hank, aileden iletişimde olduğu tek insanı da kaybetmiştir. Üstelik doğup, büyüdüğü Carlinville kasabasından başka kimseyle de görüşmemiştir. Annesinin cenazesi için geri dönen Hank'ı, burada cenaze töreninden daha fazlası beklemektedir. Pek de sıcak karşılanmadığı kasabadan bir an önce uzaklaşmaya çalışırken kendisini, 42 yıllık yargıç olan babasını savunmak üzere mahkemede bulur... // David Dobkin'in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Robert Downey Jr., Robert Duvall ve Vera Farmiga bulunuyor.

Sinema TV // 21:30 // Galaksinin Koruyucuları 2 - Guardians Of The Galaxy Vol. 2 // Ekip uzayın uzak noktalarına yolculuklar ederken bir yandan da galaksiyi korumak adına farklı maceralara atılıyor. Koruyucular, artık aileleri haline gelen ekipte birbirlerini düşmanlara karşı korumak için savaşırken, Starlord olan Peter Quill’in gizemli geçmişinin sırları da çözülmeye başlıyor. Eski düşmanlar yeni müttefiklere dönüşürken, hayranların klasik çizgi romanlardaki favori karakterleri kahramanlarımızın yardımına koşuyor. // James Gunn'ın yönetmenliğini yaptığı ve başrollerinde Chris Pratt, Vin Diesel ve Bradley Cooper gibi yıldız isimlerin yer aldığı 2014 yapımı Guardians of the Galaxy'nin devam filmi niteliğinde olan yapıt, bir kez daha Marvel'ın yapımcılığında izleyiciyle buluşacak. Başrollerdeki kadrosunun değişmediği yapımda yönetmen koltuğunu da bir kez daha Gunn üstleniyor.

Beyaz TV // 23:00 // Ejder Göz - Dragon Eyes // St. Jude kentinde uyuşturucu satıcıları ve yozlaşmış polislerin talan ettiği bir kasabayı pislikten kurtarmak için tüm yeteneğini ve hayatını ortaya koyan Hong, çetelere karşı savaş açar. // Filmin başrollerinde Jean Claude Vam Damme, Peter Weller, Cung Le var...

Trt2 // 23:15 // Aşkın Sessizliği - Tous les soleils // 15 yaşındaki kızı Irina ve anarşist kardeşi Luigi ile aynı apartman dairesinde yaşayan Alessandro, Strasbourg Üniversitesi'nde müzikoloji öğretmenidir. Ayrıca hastanelerde gönüllü olarak hastalara kitap okumaktadır. Alessandro için hayat her zaman güllük gülistanlık değildir. Herşeyden önce eşini kaybetmiştir ve bunu hiçbir zaman atlatamamıştır. Kardeşi, asla bir işe yaramayan asalağın tekidir. Kendini yakın gördüğü tek varlık kızı İrina ise gün geçtikçe büyümekte ve karakteri değişmektedir. Bir gün karşısına çıkan Floransa adlı genç ve güzel bir kadın, Alessandro'nun hayatını değiştirecektir. Bu şansı kullanacak mıdır, kızıyla uğraşmayı bırakacak mıdır, genç yaşta ölen karısını unutabilecek midir? // 2011 yapımı bu Fransız komedisi türünün iyilerinden. Stefano Accorsi'nin performansı şapka çıkarılası. Filmin yönetmeni ise Philippe Claudel.
OGÜNhaber