Sinema severler için televizyon bugün oldukça eğlenceli. Televizyonda hangi filmler var? İşte 23 Temmuz Salı TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı / 23 Temmuz Salı

Sinema TV // 19.30 // Acımasız - Cruel // Fransız yapımı film, suç işlemeye yatkın bir adamın tuhaf dünyasına odaklanıyor. İşçi olarak çalışan Pierre Tardieu, hasta babası ile birlikte yaşamaktadır. Diğer yandan çocukluk anılarına saplantılı olan Pierre, kendisini annesi ile bir plajda hayal etmekten kurtulamamaktadır. Varlığını gerçek anlamda hissetmek için birilerini öldürmesi gerektiğini düşünmeye başlar. Bir gün, bir kitapçıda Laure adında piyanist bir kadınla tanışır ve ona aşık olur. // Yönetmen Eric Cherriere bu filmin başrollerinde Jean-Jacques Lelte, Maurice Poli ve Magali Moreau'ya yer veriyor.

tv8 // 20.00 // Sen Benim Her Şeyimsin // Küçük yaşta öksüz kalan Sedat, babasının ona öğrettiği en önemli dersi, 'Korkunun gözünün içine bakmadığın sürece onu yenemezsin' mottosunu beynine kazır. Çıralı’da yenemediği korkuları ve babasından hatıra hayat tavsiyesi ile günübirlik ilişkiler ve işlerle hayatını geçirir. Ancak bir gün bu sakin hayatı bir anda değişiverir. Günü birlik ilişkilerinden biri olan Pınar, Sedat'ın kucağına bir bebek bırakıp aynı hızla ortadan kaybolur. İstanbul'a gelip Birol sayesinde iş bulan Sedat'ın hayatı artık kızının etrafında dönmektedir. Baba-kızın masal gibi geçen eğlenceli hayatları, annenin tekrar ortaya çıkmasıyla bir kez daha karışır. // Tolga Örnek sinemamızın üretken isimlerinden. Bu komedi filminin başrollerinde Tolga Çevik, Cengiz Bozkurt, Melis Birkan ve Tuna Çevik yer alıyor.

Beyaz Tv // 21.30 // Kasabadaki Sır - Peacock // John Skillpa Peacock, Nebraska'da kendi halinde yaşayan bir banka memurudur. Gözlerden uzak, izole edilmiş bir hayatı seçmiştir çünkü tüm kasabasadan sakladığı bir sırrı vardır: John çift kişiliklidir ve diğer yarısı bir kadındır. Bu arada kasabanın yakınlarında bir tren kazası meydana gelir. Olaylar öyle bir gelişirki John istemeden bir şekilde kazaya dahil olur. Bu kaza hem kasaba hem de John için bir dönüm noktası olacak, bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. // Psikolojik gerilim sevenlerin kaçırmaması gereken bir film. Filmin yönetmen koltuğunda Michael Lander yer alıyor. Oyuncu kadrosu ise Cillian Murphy, Ellen Page, Susan Sarandon, Josh Lucas, Bill Pullman gibi isimlerden oluşuyor.

Sinema TV // 21.30 // Bizim Gibi İnsanlar - People Like Us // Sam, yirmili yaşlarında, ağzı laf yapan bir satış temsilcisidir. Babasının ölüm haberini aldığında son satışı da suya düşer ve hiç istemediği halde eve döner. Orada, bütün dünyasını alt üst edecek bir şey öğrenir: varlığından haberdar olmadığı 30 yaşında bir kız kardeşi vardır. // Gerçek hikayelerden esinlenen Bizim Gibi İnsanlar, herkesin kendinden bir şey bulabileceği, kalplerinizi ısıtacak, dokunaklı bir film. Yönetmen koltuğunda Alex Kurtzman'ın oturduğu filmin başrollerinde ise Chris Pine, Elizabeth Banks, Michael Hall D'addario, Michelle Pfeiffer ve Olivia Wilde bulunuyor.

Show Tv //23.45 // Bizans Oyunları // Mayalar, Güney Amerika'dan Anadolu’ya göç edip, Bağcılar civarına yerleşirler. Bu topraklarda Türk boyları ile kaynaşan Mayalar, Bizans’ın nefretini üstlerine çekmekten kurtulamaz. Kraliçe 5. Klitorya ve kayın biraderi Muhteris, Mayalar’ın yükselişini durdurmak için ortalama bir televizyon dizisinin bir sezonunda rastlanacak entrikayı birleştirip haince bir plan yaparlar. // Gani Müjde'nin yazıp yönettiği filmin kadrosunde Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Nazlı Gonca Vuslateri, Tuvana Türkay bulunuyor.

Show TV // 22.00 // Yakın Tehdit - Trespass // Miller ailesi refah, zenginlik ve huzur içerisinde yaşamaktadır. Kyle Miller büyük paralarla oynayan mücevher sektöründeki bir iş adamıdır; güzel bir eşi ve ergenlik çağını yaşayan genç bir kızı vardır. Fakat bir gün evleri aniden bir grup maskeli adam tarafından baskına uğrar. Başta evin içerisindeki yüksek güvenlikli kasanın içindekileri isteseler de eli silahlı bu adamların Miller ailesinden talepleri daha da fazladır... // Nicolas Cage ve Nicole Kidman'ın buluştuğu filmin yönetmen koltuğunda Joel Schumacher var.
OGÜNhaber