Televizyonda hangi filmler var? İşte 27 Haziran Perşembe TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı / 27.06.2019

Sinema TV // 19.30 // Aşk Peşinde - Sorry If I Call You Love // 37 yaşındaki başarılı ve yakışıklı bir adam olan Alex, hayatını tamamen düzene koymak için kız arkadaşına evlenme teklif eder. Beklenmedik bir biçimde, kız arkadaşı teklifi reddeder. Bu olayın ardından depresyona giren Alex, 17 yaşında bir öğrenci olan Niki ile yakınlaşmaya başlar. Romantik drama severler için güzel bir seyirlik vaadeden bu filmin yönetmen koltuğunda Joaquin Llamas oturuyor. Filmin başrollerinde Marina Gatell, Adria Collado ve Lucia Guerrero var.

Fox TV // 20.00 // Nadide Hayat // Nadide Gürbüz (Demet Akbağ), evlendikten sonra okulunu bırakmış ve evinin kadını olmuş, kocası ölene ve çocukları büyüyüp kendi hayatlarını kurana dek kendisi için hiçbirşey yapmamıştır. Boş zamanını değerlendirebilmek için birçok kursa katılan Nadide, buralarda mutlu olamaz. Ancak bir gün gördüğü haber ona aradığı fırsatı sunacaktır. Öğrenci affı sayesinde yıllar önce bıraktığı okuluna geri döner. Sonrasında katıldığı mavi yolculuk, gencecik okul arkadaşları ve karizmatik bir öğretmenle birlikte hayatını değiştirecek bir maceraya dönüşecektir. Usta oyuncu Demek Akbağ ve Yetkin Dikinciler'in bulunduğu filmin yönetmen koltuğunda Türk sinemasının üretken isimlerinden Çağan Irmak yer alıyor. Ailecek izlenebilecek bu güzel filmi kaçırmamalısınız.

Beyaz TV // 21.30 // Dronların Savaşı - Battle Drone // Hükümet, çeşitli askeri operasyonları "A-takımı" adını verdiği askerlerden oluşan ekibe yaptırmaktadır. Artan maliyetler ve insan yetiştirmenin zorlukları nedeniyle droidlerden oluşan bir tim oluşturulur. Askerler bu olayla hükümetin kendilerine ihanet ettiğini düşünmektedir. Hükümeti yok etmek için harekete geçen askerlerin karşısına dronelar çıkar... Başrollerini Natassia Malthe ve Jason Earsles'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise Mitch Gould var.

Sinema TV // 21.30 // Mad Max: Fury Road // Mad Max: Fury Road'da, zorlu geçmişi Mad Max’i hayatta kalmak için en iyi yolun yalnız olmak gerektiğine inandırmıştır. Yine de bir şekilde kendini Furiosa adlı liderlerinin peşinde çorak topraklardaki savaş ortamından, sürekli kaçarak hayatta kalmaya çalışan bir grubun arasında bulur. Yaşadıkları ortamı zalimce yöneten Immortan Joe’dan kaçmaktadırlar ve Joe kendisinden çalınan ve yeri doldurulamayacak derecede önemli kaybının peşindedir. Gerek görsel efektleri, gerekse yarattığı atmosfer ile oldukça başarılı filmin rejisör koltuğunda George Miller oturuyor. Başrollerde ise Tom Hardy ve Charlize Theron dikkat çekiyor.

Show TV // 22.15 // Yok Artık // Taksici Fikret, Istanbul trafiğinde sabahtan akşama kadar direksiyon sallarken sık sık “Yok artık!” dedirten komik olaylarla karşılaşır. Ehliyet almaya çalışan Asuman, iki aşk arasında kalan Faruk, kızı kaçırılan Cenk, sevgilisi hafızasını kaybedince ne yapacağını şaşıran Ceyda, söylediği minicik bir yalanın kurbanı olan Semih... Kısacası Fikret'in dünyası birbirinden çok farklı ve eğlenceli karakterlerin at koşturduğu bir yer halindedir. Oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip filmin başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil, Demet Evgar ve Serkan Keskin gibi isimler var. Filmin yönetmeni ise oyuncu-yönetmen Caner Özyurtlu.
OGÜNhaber