Televizyonda hangi filmler var? İşte 28 Haziran Cuma TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı / 28.06.2019

Star TV // 20.00 // Kardeşim Benim // Hakan, 30 yaşında alternatif müzik yapan ünlü bir sanatçıdır. Magazinden uzak bir hayat sürmeye çalışsa da kardeşi Ozan ile olan küslükleri magazinin ilgisini çeker. Ozan ise 28 yaşında ünlü bir pop yıldızıdır. Abisinin aksine neşeli, esprili, konuşkan ve sosyal biridir. Araları yıllardır düzelmeyen iki kardeş uzun zamandır bir araya gelmemiş, hatta babalarının hastalığında dahi farklı zamanlarda ziyaretine gitmişlerdir. Başrollerinde Murat Boz, Burak Özçivit ve Aslı Enver'in yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Mert Baykal oturuyor.

Kanal D // 22.30 // Savaş Lordları - The Warlords // Film 1870'de Çin Taiping İsyanı sırasında Ma Xinyi suikastini konu alıyor. Bağlılık yemini etmiş üç kardeş, savaş ve siyasi ayrılıklar nedeniyle yollarını ayırarak karşı karşıya geliyor ve bu üçlü arasında soluk kesen bir mücadele başlıyor. Filmin başrölünde dünyaca ünlü aktör Jet Li yer alıyor. 2007 yapımı bu aksiyon filminin yönetmenleri ise Peter Chan ve Wai Man Yip.

Kanal D // 20.00 // Bıçak Sırtında - Shock Wave // Patlayıcılar konusunda uzmanlaşmış bir terörist, Hong Kong’un en çok kullanılan yeraltı tünelini adamlarıyla birlikte ele geçirir. İsteklerinin karşılanması için 48 saat müddet veren terörist, istekleri gerçekleşmezse rehineleri öldürüp tüneli havaya uçuracaktır. Artık bütün ülkenin ve rehinelerin kaderi Bomba İmha Ekibinden Komiser Cheung’un elindedir. Andy Lau, Jiang Wu, Philip Keung, Ron Ng ve BabyJohn Choi'nun başrolünde olduğu filmin yönetmen koltuğunda Herman Yau bulunuyor.

Sinema TV // 21.30 // Foxcatcher // Altın Madalya sahibi genç güreşçi Mark Schultz, 1988 Seul Olimpiyatları için bir ekip oluşturmak için zengin varis olan John du Pont tarafından son drece ihtişamlı olan Pont mülküne davet edilir. Shultz nihayet saygın kardeşi, Dave’in kanatlarının altından sıyrılarak dışarı adım atabilmek umuduyla, bu eşi bulunmaz fırsata gözü kapalı "evet" der. Gizli ihtiyaçları doğrultusunda aradığı motivasyonu elde eden du Pont, dünya standardında bir güreş takımını oluşturarak hem annesinin hem de etrafındaki diğer insanlara kendisini kanıtlamayı hedefler. Schultz kardeşlerin trajik öyküsünü perdeye taşıyan filmin yönetmenliğini Bennett Miller üstlenirken, filmin başrollerini Channing Tatum, Mark Ruffalo ve du Pont rolünde takdir toplayan Steve Carell üstleniyor.

Beyaz TV // 21.30 // Limit Yok - Limitless // Yaşamı pek de parlak olmayan Eddie, New York'ta düzensiz bir hayat yaşayan ve pek de başarılı sayılmayacak bir yazardır. Kız arkadaşından ayrıldığı bir gün yolda eski bir arkadaşıyla tanışan Eddie'nin hayatı tamamen değişecektir. Bradley Cooper, Robert De Niro ve Abbie Cornish'in başrollerini paylaştığı bu eşsiz filmin yönetmen koltuğunda ise Neil Buger yer alıyor.
OGÜNhaber