Biz kadınlar her zaman modaya ayak uydurmayı seviyoruz. Genelde her sezon başı o sezonun en trend parçalarının dolabımızda olmasını isteriz. Ancak bazı parçalar var ki modasının asla geçmeyeceğinden eminiz. İşte her kadının dolabında bulunması gereken 10 kurtarıcı kıyafet.

Her kadının dolabında olması gereken 10 kıyafet

Beyaz tişört: Beyaz tişörtler, mevsimler ya da trendler ne olursa olsun dolabımızın en popüler parçalarından biri olma özelliğini koruyor. Bisiklet yaka ya da V yaka bir beyaz tişört ile günün her saatine uyum sağlayacak konforlu ve iyi görünen bir kombin yapmanız mümkün.

Siyah kumaş pantolon: Her kadının dolabında mutlaka bir siyah pantolonu bulunmalıdır. İster işte ister günlük hayatta ve hatta isterseniz doğru kombinle davetlerde bile giyebileceğiniz bu pantolonları; gömleklerle, renkli bluzlerle, kazaklarla kısacası bir çok parçayla rahatlıkla kombinlenerek bambaşka şekillerde kullanılabilirsiniz.

Beyaz gömlek: Beyaz gömlekler, tıpkı beyaz tişörtler gibi hemen hemen her parça ile kombinlenebilme özelliği taşıyor. Beyaz tişörtlerden ayrıldığı nokta ise kombinlerinize anında çabasız bir şıklık katıyor olmaları. Beyaz gömlekler ayrıca her vücut tipine ve her yaşa uygun bir kullanım da sunuyor.

Blazer ceket: Genç ve dinamik bir görünüme sahip olmak isteyen kadınların tercihi bu ceketlerin en güzel özelliği; giyene hem spor hem de akademik bir görünüm sağlıyor olması. Kullanım alanıyla da oldukça çeşitlilik gösteren blazer ceketleri; jean, elbise, mini etek veya şortlarınız üzerine giyerek anında şık bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Siyah elbise: Siyah kokteyl elbisesi her kadının dolabındaki olmazsa olmaz kıyafetlerin başında geliyor. Ofis için elbise üzerine giyeceğiniz şık bir ceket, davetler için ise göz alıcı bir kolye ile kombinasyon yapabilirsiniz.

Deri ceket: Deri ceketler modası asla geçmeyecek bir parça olmanın yanı sıra tüm zamanların en cool kıyafetlerinden biri olma özelliğini de taşıyor. Sıcak yaz günleri dışında her mevsim kullanabileceğiniz deri ceketler iyi bakıldığı sürece yıllarca gardırobunuzda kalacağından, yaptığınız yatırım da karşılığını veriyor. Henüz hiç deri ceketiniz yoksa, önce her kombinle rahatlıkla kullanabileceğiniz bir siyah deri ceket edinebilir, tarzınıza göre farklı renklerdeki ceketleri de dolabınıza ekleyebilirsiniz.

Kısa Topuklu Ayakkabı: İşe gidip geldiğinizde ayaklarınızın şişkinliğini gidermek için uğraşmak istemiyorsanız kesinlikle tercihiniz kısa topuklu ayakkabılar olmalıdır. Kısa topuklu ayakkabılarla hem şık olabilir hem de rahat hareket edebilirsiniz.

Siyah topuklu ayakkabı: Siyah burnu kapalı topuklu ayakkabı resmi toplantıların kurtarıcılarından biri. Deri siyah ayakkabı size doğal ve şık bir görünüm verir.

Trençkot: Yağmurlu havalarda bile tarzından ödün vermeyen kadınların tercihi trençkotlar, mevsim geçişlerinin de vazgeçilmezi... Bahar denince akla ilk gelen parçalardan biri olan trençkot, farklı model seçenekleri ile herkese hitap ediyor. İster klasik modelleri, isterseniz de bu senenin trendi dökümlü modelleri ile bir anda şık bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Skinny jean: Trendler değiştikçe pantolonların bel yüksekliği ya da eskitme gibi detayları değişiyor olsa da; skinny jeanlerin modası asla geçmiyor. Gardırobunuza ekleyeceğiniz siyah, gri ya da mavi gibi klasik renklerdeki bir skinny jean, ne giyeceğinize karar veremediğiniz anlarda kurtarıcınız olabilir.
OGÜNhaber