Fenerbahçe'nin transferini bitirmeye hazırlandığı Garry Rodrigues'in hala Galatasaray'a gitmek istediği öğrenilirken menajerine yaptığı açıklamalar çok dikkat çekti.

Garry Rodrigues'ten ters köşe! Fenerbahçe derken Galatasaray'a geliyor

Suudi Arabistan ekibinde aradığını bulamayan ve ayrılmak istediğini belirten başarılı hücum oyuncusu Fenerbahçe'ye imza atmak üzereyken menajeriyle bir kez daha bir araya geldi.

Sarı lacivertli takıma gitmekten çekindiği belirten oyuncunun, menajeriyle defalarca konuştuğu ve bazı kaygılarını bire bir anlattığı bildirildi. 28 yaşındaki oyuncu, menajeri William D'Avila'ya, şu sözleri iletti:

"Ben Galatasaray'ı istiyorum gönlümden Galatasaray geçiyor ama oraya gitmem imkansız gibi görünüyor, Fenerbahçe'yle anlaşabilirim ama taraftar tepkisinden korkuyorum. Maddi anlamda bir kaybım olmayacak yıllık maaşımın bir kısmı Fenerbahçe'den diğer kısmı Al-İttihad'dan karşılanacak. İstanbul'u da çok seviyorum eşim de İstanbul'u çok seviyor ikinci çocuğum oldu, galiba sarı lacivertli formayı giyeceğim."

Menajerinin ise Garry'e 'Galatasaray forması giyip daha sonra Fenerbahçe'ye transfer olan tek futbolcu sen değilsin, İstanbul'u çok seviyorsan maddi anlamda bir kaybın olmuyorsa hemen anlaşmaya varmalısın' yanıtını verdiği, tecrübeli futbolcunun bunun üzerine Fenerbahçe'ye gelmeye ikna olduğu belirtildi.
OGÜNhaber