29 Temmuz 2019 Günün transfer haberleri...

Günün transfer haberleri / 29 Temmuz 2019

2- Fener'e yıldız forvet... Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'ın forvet transferi bir an önce bitirin demesinin ardından yönetim birçok adayla görüşmeleri sürdürüyor. Comolli, yoğun bir çalışma ile en doğru ismi Fenerbahçe’ye getirmek istiyor. Yönetim ve menajerlerin Mitchi Batshuayi üzerinde durduğu belirtiliyor.

4- Kartal'ın Indi ısrarı... Bir an önce stoper bölgesine transfer isteyen Abdullah Avcı, seçimini Hollandalı Bruno Martins Indi'den yana kullandı. Siyah-beyazlılar, Stoke City'e kiralama için 1.5 milyon Euro teklif etti.

3- Fenerbahçe'den savunmaya takviye... Stoper arayışlarını sürdüren Sarı Lacivertliler'de ilk tercih edilen isim olan Juan Jesus'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler, Roma'nın kadrosunda alternatif olarak yer alan 28 yaşındaki Brezilyalı'yı kiralamayı hedefliyor.

1- Drogba'dan yeni yardım... Premier Lig devi Chelsea ile sözleşmesi bu yaz sona eren ve şu anda bonservisi elinde olan İngiliz stoper Gary Cahill ile ilgili Ada basınından Galatasaraylıları heyecalandıran bir haber geldi. Ada basınından The Sun gazetesi, Galatasaray yöneticilerinin deneyimli savunmacının transferi için eski yıldızları Didier Drogba'yı devreye soktuğunu duyurdu.

5- Trabzonspor'un son bombası Sturridge... Trabzonspor, her konuda anlaşmaya vardığı İngiliz golcü Daniel Sturridge'i getirmek için yaptığı finansal anlaşmalar dahilinde çözüm arıyor. Sturrigde ile gelecek hafta uzlaşma sağlanması ve imzaların atılması bekleniyor.

7- Fenerbahçe'de gündem forvet... Sarı Lacivertliler golcü transferi için bir süredir temas halinde olduğu Christian Benteke'den, ilk görüşmede, “Önümüzdeki sezon başında boşa çıkacağım. O zaman görüşelim” yanıtını almıştı. Bu sezon mutlak hedef olarak şampiyonluğu isteyen yönetimin, bonservis için 6 milyon Euro’ya kadar çıkardığı ve Belçikalı isimle anlaşmaya hazırlandığı ifade ediliyor.

6- Falcao seferberliği... Galatasaray Radamel Falcao için tüm imkânlarını seferber etti. Fatih Terim, yönetimden ile bu transferin en kısa süre içerisinde tamamlandırılmasını istedi.

8- Cimbom'da Seri'nin partneri... İtalyan basınına göre Inter’in kadroda düşünmediği Radja Nainggolan’ın yeni durağı Türkiye olabilir. Çin’den gelen cazip teklifleri geri çeviren 31 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’da Seri’nin partneri olabileceği belirtildi.
OGÜNhaber