31 Temmuz 2019 Çarşamba transfer haberleri...

Günün transfer haberleri / 31 Temmuz 2019

1- Fener'in ikinci forvet harekatı... Forvet arayışında birbirinden önemli isimlerle ilgilenen Fenerbahçe, Vincent Aboubakar için kiralama teklifinde bulundu. Sarı- lacivertli kulüp, Porto Teknik Direktörü Conceicao’nun satış listesine konulması yönünde rapor verdiği 27 yaşındaki Kamerunlu golcüye bir yıllık kiralama karşılığında 2.5 milyon euro önerdi. Portekiz kulübünden yanıt bekliyor.

3- Kjaer'de sürpriz gelişme... Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde olan Simon Kjaer ile ilgili bir gerçek ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin Sevilla'dan kiralayacağı Danimarkalı stoperin belinden sakatlığı bulunduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin bu nedenle transferde aceleci davranmayacağı kaydedildi.

2- İndi bitiyor. Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı'nın çok istediği ve yönetimin prensipte anlaştığı Portekizli stoper Bruno Martins İndi’nin transferi gerçekleşmek üzere. İngiltere’ye giden futbol direktörü Ali Naibi, 27 yaşındaki futbolcu için son teklifini Stoke City’ye iletecek.

4- Cimbom'a Nainggolan müjdesi... Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Nainggolan’ın, Cagliari’ye gideceği yönündeki iddia, İnter kulüp başkanı Steven Zhang tarafından yalanlandı.

5- Kartal'da Mangala operasyonu... Siyah-Beyazlılar, takımın sol stoper hattını dünyaca ünlü bir isimle güçlendirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Beşitaş Futbol Direktörü Ali Naibi'nin, Manchester City'li Mangala için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

6- Fener savunmayı Roma'da buldu. Stoper bölgesi için uzun uğraşlar veren Fenerbahçe, Roma'nın stoperi Juan Jesus için girişimlere başladı. Roma kulübü, Jesus için kapıyı 8 milyon Euro'dan açtı. Bu ücret Fenerbahçe'ye çok geldi. Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı stoper için 5 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor.

7- Fenerbahçe'nin Dost'u yok. Sarı Lacivertli kulüp Bast Dost transferinde geri adım attı. Geçtiğimiz sezon başında da Fenerbahçe’de gündeme gelen Bas Dost için yeniden girişimlerin başladığı iddia edildi. Ancak Sporting'in, Schalke’nin de devrede olduğu Hollandalı için kapıyı 20 milyon Euro’dan açması transferde Fenerbahçe'yi göz ardı etti.

8- Galatasaray hedef değitirdi. Galatasaraylı taraftarlar Falcao'yu beklerken, Sarı kırmızılı kulüp için Enner Valencia iddiası ortaya atıldı. Kolombiya basınında yer alan haberlere göre, Galatasaray, Valencia transferi için Tigres ile görüşüyor. Meksika kulübünün, Enner Valencia için 9 milyon dolar istediği, oyuncunun maaşının yüksek olduğu ifade edildi.

9- Skrtel tercihini yaptı. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Slovak stoper Martin Skrtel, Glaskow Rangers’la görüştüğünü doğruladı. Yıldız futbolcu sarı-lacivertlilerle ipleri resmen kopardı.
OGÜNhaber