Süper Lig'de günün öne çıkan transfer haberleri...

Günün transfer haberleri / 5 Temmuz 2019

Fenerbahçe'de geri sayım başladı. Fenerbahçe’nin önümüzdeki hafta içinde Ljubomir Fejsa, Yevhen Konoplyanka, Aleksandar Kolarov ve Rodrigues’i açıklaması bekleniyor.

Kjaer Fenerbahçe'ye dönüyor. Sevilla, Jules Kounde’yi 25 milyon euro’ya kadrosuna kattı. Bu gelişme sonrası İspanyol ekibindeki savunmacı sayısı 7’ye çıkarken, Simon Kjaer transferinde Fenerbahçe’nin önü iyice açıldı.

Aslanın rotası Brezilya. Takımın önemli isimlerinden Fernando'nun Sevilla ile masaya oturması sonrası ön libero arayışlarına başlayan Galatasaray’ın Flamengo formasını giyen Gustavo Cuellar için resmi teklif yaptığı öne sürülüyor.

Salvio'da kiralama formülü uygulanacak. Galatasaray, Eduardo Salvio'yu ikna etti. Portekiz temsilcisiyle 2022'ye kadar kontratı olan Arjantinli yıldız için sarı kırmızılılar, kiralama teklifi sunacak.

Abel Hernandez'e teklif yapılacak. Forvete ikinci bir golcü daha alacak olan Fenerbahçe'ye CSKA Moskova ile sözleşmesi biten Uruguaylı Abel Hernandez önerildi. Yıldız isim Uruguay Milli Takımı'nda, 29 kez giydiği ulusal forma ile 11 kez fileleri havalandırdı.

Beşiktaş'a hedef İtalyan sol bek. İtalya’da yeteri kadar şans bulamayan Davide Santon için kulübü Roma, “Kendine takım bul” dedi. Bu gelişmenin üzerine sol bekte alternatifi kalmayan Beşiktaş, 28 yaşındaki savunmacı için devreye girdi.

Galatasaray eski yıldızlarını istiyor. Galatasaray eski yıldızları Arda Turan ve Mehmet Topal’ı gündemine aldı. İki oyuncu da sarı kırmızılı formayı yeniden giymeye sıcak bakıyor. Görüşmelerin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

Dorukhan için 7 milyon euro teklif geldi. Transfer döneminin başından bu yana Dorukhan Toköz için ilgilenen İtalyan ekibi Udinese genç oyuncu için teklifini 7 milyon euroya çıkardı.

Beşiktaş'a yeni kanat Matt Phillips. Sağ kanat arayışlarını sürdüren Beşiktaş, gündemine West Bromwich forması giyen Matt Phillips'i aldı. 1 yıllık kontratı kalan İskoç yıldızın transferine Abdullah Avcı’nın da sıcak bakması üzerine Beşiktaş düğmeye bastı.

Fener'in rakibi Watford... Fenerbahçe ve Watford, Trezeguet için Kasımpaşa’ya teklifini sundu. Sarı lacivertliler, sol kanadını 24 yaşındaki Mısırlı futbolcu ile güçlendirmek istiyor fakat Watford da bu transferde ısrarcı.
OGÜNhaber