Transfer saatleri yine hareketli geçiyor, öne çıkan transfer haberlerine bakalım.

Günün transfer iddiaları (24 Temmuz 2019)

Eljif'ten gelen parayla forvet, orta saha ve stoper alınacak. Transfer hamleleri için önemli bir kaynağa sahip olan Sarı-Lacivertliler'in önümüzdeki günlerde 3 önemli transfer daha yapması bekleniyor. Teknik direktör Ersun Yanal, yeni isimlerin bir an önce takıma katılmasında ısrarlı.

Golcü vetosu... Beşiktaş'ta Miguel Borja adı forvet için öne çıksa da Abdullah Avcı veto etti. Elindeki hücuculara vurgu yapan tecrübeli teknik adam, başta Burak Yılmaz olmak üzere Umut Nayır ve Güven Yalçın gibi isimlere güvendiğini belirtti, golcü transferine onay vermedi.

Beşiktaş'tan çitte hareket. Siyah-beyazlı yönetim, hem Schürrle hem de Kagawa için Borussia Dortmun'la masaya oturacak. beşiktaş, sol kanat oyuncusu Schürrle'yi kiralamak, 10 numara Kagawa'yı ise bonservisiyle almak istiyor.

Diagne'ye iki İngiliz talip. Ada basını, Southampton ve Brigton'ın Senegalli yıldızı transfer gündemine aldığını yazdı. Konuşulan bonservis bedeli 12 milyon Euro.

3 senelik 18 milyon... Falcao'nun istediği sözleşme süresi ve maaş belli oldu. Portekiz basını, 33 yaşındaki forvetin Galatasaray'dan 3 senelik mukavele istediğini yazdı. Buna göre tecrübeli golcü, yıllık 6 milyon Euro garanti maaş talep etti. Bunun yanında başarı bonusları da bulunacak.

Roma'nın inadı kırılıyor. İtalyan ekibi, Kolarov için 6 milyon Euro istiyor. Fenerbahçe ise 4 milyon veriyor. Roma'nın inadı kırılıyor. Görüşmeler sürüyor.

Esas bombayı Trabzonspor patlatıyor. Kaliteli kadrosunu Obi Mikel gibi bir markayla takviye eden Fırtına, şimdi de dünya çapında bir golcüyü gündemine aldı. Üç büyüklerin yıllardır istediği Loic Remy için ilk temas sağlandı. Transferin bitirilmesi için tüm imkanlar seferber ediliyor.

Fener'e bir yıldız daha. Transferin hızlı takımı Fenerbahçe bir önemli ismi daha kadrosuna katmak üzere. Sportif direktör Comolli, ön libero adayları arasında üst sıralarda yer alan Victor Wanyama'nın kiralanması konusunda Tottenham ile anlaştı.
OGÜNhaber