Günün transfer haberleri...

Günün transfer iddiaları / 8 Temmuz 2019

1- Göztepe, bir süredir ilgilendiği Eren Derdiyok’un transferini bitirme noktasına geldi. Deneyimli golcünün İzmir ekibine transferi an meselesi.

4- Japon basını, Beşiktaş’ın Kashima Antlers’te forma giyen 23 yaşındaki golcü Yuma Suzuki için görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti. Oyuncunun menajerinin de ‘’Beşiktaş’ın teklifi uygun’’ dediği iddia edildi.

2- Banega’nın bonservisi konusunda zorluk çıkaran Sevilla, Fernando için Galatasaray’ın kapısını yeniden çalmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim ise Banega – Fernando takası dışında Brezilyalı futbolcuyu bırakmak istemiyor.

3- Aboubakar ile el sıkışan Galatasaray, bu hafta yıldız golcünün kulübünü ikna etmek için Portekiz’e çıkarma yapıyor. Aboubakar için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak.

5- Sevilla'nın yeni sezon planlarında olmayan Simon Kjaer Fenerbahçe'ye geri dönüyor. Sevilla yönetimi, stoper sayısının fazlalığı sebebiyle Kjaer'in forma şansı bulamayacağını düşünüyor. Kulüp Fenerbahçe ile anlaşarak oyuncuyu elden çıkarmayı hedefliyor.

6- Transferi imza aşamasına gelen Garry Rodrigues’in menajeri D’ailva Badou Ndiaye’yi Fenerbahçe’ye teklif etti... Son kararı Ersun Yanal verecek.

8- Fenerbahçe, bonservis ücreti olarak MKE Ankaragücü’ne 1.5 milyon euro ödeyeceği kaleci Altay Bayındır’a yıllık 500 bin euro karşılığı Türk Lirası ödeyecek. Oyuncu 4 yılda 2 milyon euro kazanacak.

9- Transfer çalışmalarında ağır hareket eden Beşiktaş, gizlice sürdürdüğü Lazar Markovic tranferiyle ses getirmek istiyor. Liverpool ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan 25 yaşındaki ile büyük oranda anlaşıldı. Yönetim, sağ kanat oyuncusuna imzayı attırıp, kampa yetiştirmek istiyor.

10- Emre Mor transferinde Fatih Terim'in ardından Abdullah Avcı'nın devrede olduğu bildirildi. Usta hocanın, bu hafta içinde 21 yaşındaki kanat oyuncusu ve menajeri Ali Polot ile görüşüp Beşiktaş'a gelmesi konusunda iknaya çalışacağı kaydedildi.

7- Trabzonspor, bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Marcus Berg için yeniden masaya oturdu. Olympiako ve PAOK’tan daha iyi teklif veren Karadeniz ekibi bu kez imza attırmak istiyor.

11- Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe’de Zajc, Eljif Elmas ve Jailson için pazarlıklar sürüyor. Sarı-lacivertliler bu üç oyuncudan 25 milyon euro gelir bekliyor.

12- Trabzonspor 10. transferine çok yakın. Bordo-mavili ekip, Osnabrück altyapısında yetişen, Schalke’de fark edilen ve son olarak Willem’de oynayan Donis Avdijaj ile anlaştı. 22 yaşındaki Kosovalı kanatın transferi an meselesi.
OGÜNhaber