9 Temmuz 2019 transfer haberleri...

Günün transfer iddiaları / 9 Temmuz 2019

1- Arsenal'in yolları ayırmaya baktığı Mesut, Sarı-lacivertli taraftarlarda heyecan yarattı. Mesut Özil'in, Ateş emoji' kullanarak paylaştığı fotoğraf, Fenerbahçe taraftarının aşkını alevlendirdi.

2- Alman basınına göre; Schalke'nin Ukraynalı futbolcusu Yevhen Konoplyanka'nın, Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimali yüksek. Fenerbahçe'nin Konoplyanka için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek, transferi bitireceği öne sürülüyor.

3- Galatasaray, geçen sezon kiraladığı Nijeryalı futbolcuyu 1 sene daha kiralamakta ısrar ediyor. Yönetici Şükrü Hanedar'ın Everton'la yeniden görüşeceği öne sürüldü.

4- Kartal'da hedafi Filipe Luis... Adriano'yu kalması için ikna edemeyen Beşiktaş, Atletico Madrid ile yollarını ayıran 33 yaşındaki sol beki gündemine aldı.

5- Kolarov Fener'de... Sırp sol bekin aynı zamanda menajeri de olan abisi Nikola, dün İstanbul'a geldi. Başkan Ali Koç ve sportif direktör Damien Comolli ile görüşüp anlaştı. Roma için dün şağlık kontrolünden geçen 33 yaşındaki oyuncu, hafta için İstanbul'a gelip resmi imzayı atacak.

6- Igor Tudor Dorukhan'ı istiyor. İtalyan ekibi Udinese'nin teknik direktörü Igor Tudor, Dorukhan Tököz'ün transferi için İstanbul'a geldi ve pazarlıklarda aktif rol aldı.

7- Adım adım Aslan'a geliyor. Cim Bom'da Banega transferi mutlu sonla bitiyor. Sarı-Kırmızılılar, Sevilla ile anlaştı. Arjantinli futbolcuya karşılık, İspanyol ekibine, Fernande artı 3.5 milyon Euro ödenecek.

8- Burak Yılmaz'ın durumu ne olacak? İtalyan basını, 33 yaşındaki forvetin Lecce ile anlaştığını her geçen gün sayfalarına taşıyor. Yönetim ise kesinlikle böyle bir durum olmadığını belirtiyor.

9- Arda'nın Galatasaray'la yollarının kesişmesi an meselesi. Fatih Terim ile arasındaki kırgınlığı bitiren Arda Turan yuvaya dönebilir. Yönetim de yıldız oyuncunun geri dönmesine onay verdi. Başakşehir ve Barcelona ile görüşüldükten sonra bu transferin mutlu sonla bitmesi bekleniyor.

10- Atiba'nın yerini Lewis Holtby dolduracak. Beşiktaş, 36 yaşına gelen Kanadalı yıldızın yerine Hamburg ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki Lewis Holtby'i bedelsiz almak istiyor.
OGÜNhaber