Süper Lig'in en değerli futbolcularını sizler için sıraladık.

Süper Lig'in en değerli futbolcuları

Victor moses, (14 milyon euro) Nijeryalı futbolcu, Chelsea'den kiralık olarak Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Moses en değerli futbolcular listemizde, zirveye oturmayı başardı.

Shinji Kagawa, (8 milyon euro) Almanya'nın Borussia Dortmund takımından, Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Japon orta saha, yeteneği ve sempatik tavırları ile kısa sürede tüm Beşiktaş taraftarının sevgisini kazandı.

Fernando Muslera, (5 milyon euro) 2011 yılında Lazio'dan Galatasaray'a gelen Uruguaylı file bekçisi, Galatasaray'ın yıllardır süren başarısının arkasındaki en büyük mimarlardan biridir.

Edin Visca, (11 milyon euro) yıllardır Başakşehir forması giyen başarılı futbolcu, taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin takdirini kazanmış durumda.

Elif Elmas, (7,5 milyon euro) Fenerbahçe'de forma giyen en genç oyunculardan biridir. Aynı zamanda Makedonya Milli Takımı'nda oynadığı etkili oyun, birçok kulübü harekete geçirmiştir.

Abdülkadir Ömür, (10 milyon euro) Trabzonspor'un alt yapısından yetişen genç futbolcu, sergilediği performans ile göz dolduruyor.
OGÜNhaber