Yeni sezonda şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Ersun Yanal şampiyonluk için düşündüğü kadroyu belirledi. İşte 2019-2020 sezonu Fenerbahçe'nin şampiyonluk kadrosu:

Yanal 'Şampiyon' olacak kadroyu belirledi: 2020 Model Fenerbahçe

Dün gece saatlerinde resmi hesaptan yapılan açıklama ile Fenerbahçe'nin kadrosuna katılan Altay Bayındır Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon kaleyi koruyacak.

Geçen sezonun başında kadro dışı bırakılan ikinci yarısına başlarken affedilen Nabil Dirar, gösterdiği performans ile Ersun Yanal'ın takdirini topladı. Faslı futbolcu önümüzdeki sezon sağ bekte görev yapacak.

2015-2017 sezonunda çubuklu formayı giyen Simon Kjaer geri dönüyor. Sevilla'dan stoper sayısının fazlalığı sebebiyle gönderilecek olan Kjaer, Fenerbahçe'ye dönecek ve Serdar Aziz'le birlikte stoperde oynayacak.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fenerbahçe kadrosuna katılan Serdar Aziz, Martin Skrtel'in ayrılmasından sonra ilk 11 kadrosunda olmasına kesin gözle bakılıyor.

Geçen kabus gibi sezonun ardından takımın en iyisi ilan edilen, yeni sezon için tatilde bile çalışmalarını sürdüren kaptan Hasan Ali, gelecek sezon da mevkiisinde devam edecek.

Fenerbahçe'ye geldiğinden beri bir türlü sakatlık sorununu halledemeyen Mehmet Ekici, Topuk Yaylasın'daki antrenmanlarda göz doldurdu. Ekici, Trabzonspor'dan da alışkın olduğu 8 pozisyonunda oynanayacak.

4 sezondur Medipol Başakşehir'de forma giyen Emre Belözoğlu, yuvasına geri döndü. Süper Lig'deki en iyi orta sahalardan biri olan Emre, saha içinde Ersun Yanal'ın eli, ayağı olacak.

Geçen sezonun devre arasında Chelsea'den transfer edilen Victor Moses, gösterdiği performansla önümüzdeki sezon 11'deki yerini garantiledi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'dan ayrılarak Al İttihad'ın yolunu tutan Garry Rodrigues Fenerbahçe'yle 2 yıllığına anlaştı. Galatasaray'daki etkili performansı ve hızı nedeniyle Rodrigues, Ersun Yanal'ın gönlünü fethetti. Deneyimli hoca, Rodrigues'i kanat bölgesinde düşünüyor.

"Fenerbahçe'nin efsaneleri arasına girmek istiyorum" diyen Kruse 10 numaralı formasıyla 10 numara diye nitelendirdiğimiz forvet arkasında görev yapacak. Şampiyonluk hasretini bitirmek isteyen Yanal ve taraftarların yıldız oyuncudan beklentisi yüksek.

Transferi yılan hikayesine dönen ve son anda Galatasaray'ın elinden alınan Vedat Muriç, şampiyonluk sezonunda Fenerbahçe'nin forveti olarak görev yapacak. Ersun Yanal çok güvendiği Kosovalı forvetten, şampiyonluk sezonunda gol yollarında etkili bir performans bekliyor. Transferi yılan hikayesine dönen ve son anda Galatasaray'ın elinden alınan Vedat Muriç, şampiyonluk sezonunda Fenerbahçe'nin forveti olarak görev yapacak. Ersun Yanal çok güvendiği Kosovalı forvetten, şampiyonluk sezonunda gol yollarında etkili bir performans bekliyor. Transferi yılan hikayesine dönen ve son anda Galatasaray'ın elinden alınan Vedat Muriç, şampiyonluk sezonunda Fenerbahçe'nin forveti olarak görev yapacak. Ersun Yanal çok güvendiği Kosovalı forvetten, şampiyonluk sezonunda gol yollarında etkili bir performans bekliyor.
OGÜNhaber