Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı Mardin Devlet Hastanesi’ne gelen vatandaşlar için sosyal alan ve çocuk oyun grubu kurduklarını kaydederken, 'Vatandaşlarımızın sesine kulak veriyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz.' dedi.

Artuklu Belediyesi’nden Devlet Hastanesine Sosyal Alan ve Park Çalışması

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Mutlu insanların olması adına ilçemizde durmadan çalışıyoruz” ifadesini kullandı. Ramazan ayında da çalışmaların ara vermeden sürdüğüne vurgu yapan Tutaşı, “Değişen ve yenilenen bir Artuklu hedefiyle çalışmalarımıza hız verdik. Personelimiz gece gündüz demeden çalışmalarını yapmaktadır. Ramazan ayında da tüm birimlerimiz hassas bir şekilde çalışmaktadır. Hemşehrilerimizin istek ve önerilerini dinliyor ve yerine getiriyoruz. Bize Devlet Hastanemizle ilgili de bir öneri gelmişti. Biz bu konuda duyarsız kalmadık ve hemen çalışmalara başladık.” dedi.

Artuklu Belediyesi ilçede yaşayan beklentileri doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Tüm birimleriyle sahada çalışmalar yapan Belediye, yaptığı çalışmalar ile takdir kazanıyor. Vatandaş odaklı bir yönetim anlayışı ile yapılan çalışmalarda ise beklentiler proje olarak hayata geçiyor. Son olarak Mardin devlet Hastanesi’nde yapılan sosyal alan ve çocuk oyun grubu hastaneye giden vatandaşların yüzünü güldürdü.

Hastaneye ilçelerden ve farklı illerden birçok hastanın geldiğini dile getiren Tutaşı, “İlimiz hastanesi yoğun bir şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. Birçok hastanın geldiği hastanemizde ailelerimizin çocuklarıyla sağlıklı bir ortamda olmasını ve hastane stresinden uzak kalmasını istedik. Bu nedenle sosyal alan ve çocuk oyun grubu çalışmasına hemen başladık. Kısa sürede bitirdiğimiz çalışma hemşehrilerimiz tarafından kullanılmaya başladı. Bizim bu konuda en büyük kazancımız ise vatandaşlarımızın duasıdır.” diye konuştu.
OGÜNhaber