Baharın gelişiyle birlikte hepimiz küçük kaçamaklar yapmaya, tüm fırsatları tatile çevirmeye çalışıyoruz. Hafta sonu havanın nasıl olduğuna pazartesi gününden bakıp yakınlara kısa bahar seyahatleri planlıyoruz.

Bahar tatili için Türkiye'den kamp adresleri

Hafta sonu kaçamakları için en güzeli de çadırını alıp kamp yapmak. Şimdi bir de 23 Nisan ve 1 Mayıs da yaklaşıyor. Hafta sonuyla bu tatilleri birleştirip Türkiye’nin birbirinden güzel kamp alanlarına gitmek hem en uygun fiyatlı hem de en keyiflisi. O zaman gelin birlikte güzel bir bahar tatili yapabileceğiniz kamp alanlarına bakalım. Şehir yaşamında bulamadığınız oksijene doyacağınız Yedigöller gerçekten de yeşilin ve doğanın kalbi denmeyi hak ediyor. Yedigöller Milli Parkı’nda belirli bir kamp alanı bulunmuyor. Göl kenarında istediğiniz yere çadırınızı kurabilirsiniz. Tatil dönemlerinde kalabalık olduğundan erken saatte gidip ilk iş çadırınızı kurarsanız sabah gözlerinizi göl manzarasına açabilirsiniz. Kamp alanı bulunmasa da çadır başına 15 TL gibi cüzi bir miktar ücret isteniyor. Milli parkın içinde büfe ve restoran imkanları kısıtlı olduğundan tedarikli gitmeniz yararınıza olacaktır. Aydınlatma, tuvalet ve su konularında endişeniz olmasın, parkta bu olanaklar var.

Cunda Adası, bahar aylarında erkenden denize girmek isteyenler için en güzel adres. Muhteşem gün batımı manzarasıyla gidenleri büyüleyen Cunda’da kampçıların da favorileri arasında. Midilli Adası manzaralı Ada Camping merkeze yakınlığından dolayı çok tercih ediliyor. Ada Camping’te kampçıların masasından sandalyesine, prizinden güvenliğine kadar her şey düşünülüyor. Kişi başı geceleme ücreti 50 TL. 6-10 yaş arası çocuklar da %50 indirimli. Çadırınız olmasa bile alanda bulunan bungalovlarda ya da karavanlarda kalabilirsiniz. Ada Camping’in Cunda’da en güzel deniz kenarında bulunduğu için eğer yanınıza mayo almadan giderseniz, denize giremediğiniz için üzülürsünüz bizden söylemesi.
OGÜNhaber