Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 'Masal Saati' etkinliği kapsamında görme engelli çocuklara özgüven kazandırdı. GAP Görme Engeliler İlkokulu öğrencileri, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Çocuk Kütüphanesi’nde unutulmaz bir gün yaşadı.

Büyükşehir, 'Masal Saati' etkinliğiyle engelli öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin’in, “Engelli Dostu Kent” ve “Çocuk Dostu Kent” hedefleri doğrultusunda yaptığı faaliyetlerle dikkatleri üzerine çeken Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Müzeler ve Kütüphane Şube Müdürlüğü, etkinlikleriyle çocukların dünyasına dokunmayı başardı. “Masal Saati” etkinliğinde GAP Görme Engeliler İlkokulu öğrenciler, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi’nde, dolu dolu bir gün geçirdi. “Artık Ben De Hayal Kurabiliyorum” diyen görme engelli öğrenciler, özgüven kazandı. Millet Bahçesi’nde bulunan nesnelerin hayallerini kurarak gelecekleriyle ilgili düşüncelerini anlattı.

Büyükşehir, “Hayal kurabilmek ne güzel? Engelsiz düşünce, umut çocuklar ve paylaşmak güzel” söyleminin içini dolduran faaliyetleriyle, görme engelli çocukların gönlüne dokunmaya devam edecek.

Müzeler ve Kütüphane Şube Müdürlüğü tarafından çocukların gönlüne dokunmak, hayal dünyalarının kapılarını aralamak için düzenlenen “Masal Saati” etkinlikleri gerçekleştirildi.
OGÜNhaber