İzmir’in Aliağa ilçesinde İlköğretim okulu öğrencileri, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’u ziyaret etti.

Miniklerden Turgut amcalarına ziyaret

Aliağa Belediye başkanı Ömer Turgut Oğuz, Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması ve İlköğretim Haftası kapsamında öğrencileri ağırlıyor. Hafta kapsamında kurumlara ziyaretler gerçekleştiren Aliağa Atatürk İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri de Okul Müdürü Çetin Ekinci, Öğretmenler Müzeyyen Altun, Selda Çetin ve Abdülselam Coşkun eşliğinde Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’u ziyaret etti.

Ziyarette Başkan amcalarıyla koyu bir sohbete dalan minikler büyüyünce ne olacaklarını tek tek paylaştı. Öğrenciler, Okul Müdürü Çetin Ekinci aracılığıyla başkan Oğuz’a eğitim gördükleri Atatürk İlkokulu ve Orta Okulu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Başkan Oğuz da öğrencilere eğitim yaşamlarında başarılar dileyerek çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret sırasında Okul Müdürü Ekinci’ den bilgiler alan Ömer Turgut Oğuz eğitime verdikleri desteklerin süreceğini ifade etti.

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, çocukların ve gençlerin iyi eğitim alması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını ifade ederek, “Araştıran, sorgulayan, dünyayı takip eden, Cumhuriyete ve bu ülkenin değerlerine sıkı sıkıya bağlı bir gelecek için eğitimin önemini hepimiz biliyoruz. Sizlerin iyi eğitimi için ne gerekiyorsa yapacağız. Okullarımızın ihtiyaçlarını olanaklarımız ölçüsünde karşılıyoruz. Sizlere eğitim hayatınız boyunca başarılar diliyorum” dedi.
OGÜNhaber