Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Gönüllü Çevreciler Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü coşkuyla kutlandı.

Yaşlılar Günü’nde yağmur altında dans ettiler

Tavla yarışmasında Ali Rıza Kurtul’u yenen Tuncer Cebecioğlu birinciliği elde etti.Öte yandan etkinlikte 90 yaşın üzerindeki Hasan Tahsin Onat, Muazzez Aydemir ve Fevziye Kavlak’a da günün anısına plaket sunuldu.

Ataköy 4.kısım Atapark içinde gerçekleşen etkinlikte yaşlılar İstanbul’u etkisi altına alan yağmura rağmen Grup Siren’in müziklerine ayak uydurarak dans ettiler ve tavla yarışmasına katıldılar.

1 Ekim Yaşlılar Günüyle ilgili bir mesaj yayınlayan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen 65+ yaş BAKKART uygulamasını yakında hayata geçireceklerini belirterek

Bakırköy Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ruhsan TEZKAN “ Tüm BAKKART sahiplerimiz +65 yaş BAKKART ile ilgili bilgi almak için Müdürlüğümüzden bilgi alabilirler” dedi.

“Geçmişini ve yaşlısını bilmeyen bir toplum geleceğini ve gençlerini oluşturamaz. Sadece hayati ihtiyaçların karşılanması asla yeterli değil , yaşlılarımızın sosyal ihtiyaçlarının da olduğunu unutmamak bu alanda da çalışmalar yapmak gereklidir. Biz bu alanda üzerimize düşeni yapmaya gayret ettik ve edeceğiz, önümüzdeki günlerde +65 BAKKART hizmetlerimiz ile bir çok etkinlik düzenleyerek yaşlılarımız ile buluşacağız şeklinde konuştu.

OGÜNhaber