Beylikdüzü Belediyesi, öğrencilerin kültür-sanat alanındaki yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri adına önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. Çeşitli kültür branşlarında ücretsiz olarak verilecek Yaz Kültür Sanat Kurs kayıtları devam ediyor.

Beylikdüzü'nde ücretsiz kültür-sanat kursları devam ediyor

İSTANBUL / İHA - Kültür ve sanata ayrı bir değer veren Beylikdüzü Belediyesi, öğrencilerin yaz aylarını verimli bir biçimde geçirebilmelerini sağlayacak bir projeye imza attı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenecek Yaz Kültür-Sanat kurslarında çeşitli branşlarda eğitim verilecek. Kurslar kapsamında bale ve modern dans, gitar, keman, bağlama, resim, tiyatro, halk oyunları, piyano, ritim, fotoğrafçılık, diksiyon ve şans eğitimleri; öğrencilerden hiçbir ücret talep edilmeden gerçekleştirilecek. Dersler, 23 Haziran’da başlayacak, 29 Ağustos’ta sona erecek.

9 Haziran’da başlayan kurs kayıtları, hafta içi 09.00-16.00 saatleri arasında Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, Gürpınar Kültür Merkezi ve Kavaklı Kurs Merkezi’nde alınabilecek. Kayıt için gerekli evraklar arasında ise öğrenciye ait kimlik fotokopisi, 2 adet fotoğraf, anne ya da baba ismine kayıtlı adresi gösteren bir fatura veya çocuk adına muhtarlıktan alınmış ikametgah yer alıyor.
OGÜNhaber