Türk kahvesi, Türkiye’de günlük yaşamın önemli bir öğesidir. Sofralara renk katan kahve fincanları ise keyifli sunumların olmazsa olmaz parçasıdır.

Sohbetleri güzelleştiren kahve takımı modelleri

Mutfak ya da salon dekorasyonu ile uyumlu, aynı zamanda içerdiği detaylarla konukların beğenisini kazanan modeller popülerdir. Kahve takımı modelleri seçiminde, bundan dolayı herkes titiz. Kimi zaman modern, kimi zaman Osmanlı motifi içeren keyifli kahve takımları evlerin baş köşesinde… Peki sohbetleri güzelleştiren, kahve keyfine eşlik eden kahve takımı modellerinde öne çıkanlar neler?

Geleneksel mi modern mi?

Kahve takımı modelleri içinde birçok seçenek olsa da ilk konulardan biri, fincan tasarımı ve işlemelerinde modern mi yoksa geleneksel mi kararını vermek. Minimalist ve sade bir konsept arayanlar, kahve takımında düz renkleri tercih ediyor. Siyah, beyaz ve antrasit renkler ilgi görüyor. Geleneksel detaylar barındıran işlemelerse, oldukça ilgi çekici bir görünüm sunuyor. Genellikle perde, koltuk veya diğer dekorasyon ürünlerinde geleneksele yakın evlerde bu modeller ilgi görüyor.
Modern tarza sahip kahve takımı fincanları, motifleri göz yorucu bulanların seçimidir. Modern çizgiler içeren kahve takımı modellerinde evin genel dekoratif konseptine göre seçim yapabilirsiniz. Perde, duvar renkleri, aydınlatma seçenekleriyle aynı aurayı yakalarsanız, güzel bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Kahve Takımı Kaç Parça Olmalı?

Kahve fincanı takımı satın alırken kaç parça olmalı sorusuna yanıt vermek de önemli. Konuk ağırlamayı seviyorsanız ve özellikle kalabalık misafir gruplarına ev sahipliği yapıyorsanız elbette ki sayı buna uygun olmalı. 2’li kahve fincanı takımı ve 4’lü kahve fincanı takımı en çok ilgi gören seçeneklerden. Bununla birlikte, kahve sunum takımında 4’lü modellerden birden fazla satın alabilirsiniz. Zevkinize hitap eden, porselen kalitesini içeren kahve fincanlarında ihtiyaçlarınıza hitap eden ürün seçimi yapabilirsiniz. Kalabalık misafir grupları için, 12 parça 6 kişilik kahve takımı modelleri her evde yerini almalı. Böylece kahve keyfi yaparken, uyumlu ve şık bir sunum yapabilirsiniz.

Renkli kahve takımları, Mustafa Kemal Atatürk işlemeli takım modelleri ve çiçek, kelebek gibi desenler içeren seçenekler popüler olmayı sürdürüyor. Kahve takımlarında, seçiminizi kaliteden yana yapmak istiyorsanız Kütahya Porselen modellerine göz atabilirsiniz. Markanın online satış sitesinde, 2 kişilik takımlardan 6 kişilik takımlara, tasarım skalası geniş alternatifler sizi bekliyor.





*Sponsorlu İçerik - OGÜNhaber editörlerinin bir müdahalesi bulunmamaktadır.
OGÜNhaber