Uyuşturucunun karanlık yüzünü anlatan bir müzikal dans tiyatrosu olan Karanlığın Gölgesi isimli oyunun proje görüşmelerini görüşmek için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne giden İsabet Organizasyon Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsa Efe ve proje ortakları, burada önemli isimlerle bir araya geldi.

Uyuşturucunun karanlık yüzünü anlatan proje KKTC’de büyük ilgi gördü

İHA - Sırasıyla KKTC Kültür Bakanı ve Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş, KKTC Milli Eğitim Bakanı Dr. Mustafa Arabacıoğlu ve KKTC Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Talip Atalay ile görüşen İsabet Organizasyon ekibi, daha sonra KKTC Narkotik ve Kaçakçılık Önleme Müdürlüğü'nü ziyaret ederek bu önemli proje hakkında fikir alışverişlerinde bulundu.
Burada yapılan görüşmelerin ardından alınan olumlu sonuç neticesinde yapılan anlaşma gereği, 7 perdeden oluşan, 70 dakikalık müzikal dans tiyatrosu "Karanlığın Gölgesinde" için 50 gösterilik bir protokol yapıldı ve bu projenin Türkiye ve Avrupa satışları tam 10 yıllığına İsabet Organizasyon Şirketi'ne geçti.

Ekip burada tüm KKTC basınının katılımıyla gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Basın toplantısında Çağdaş Halk Dansları Derneği Başkanı ve Dance of Cyprus Genel Yönetmeni Tanju Hastunç, İsabet Organizasyon Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsa Efe, İsabet Organizasyon Şirketi Genel Müdürü Özgür Özkök’ün yanı sıra dernek yetkilileri ile Karanlığın Gölgesi adlı müzikal tiyatronun senaristlerinden Hasan Karaokçu yer aldı.

Efe, "Değerli Kültür Bakanımız Denktaş'ın bu çalışmayı desteklemesi ve bizlerle yakından ilgilenmesi bizleri onurlandırdı. Madde bağımlılığı tüm dünyanın sorunu. Böyle bir organizasyonun tanıtımını üstlenmekten dolayı büyük memnuniyet duymaktayız. 'Karanlığın Gölgesi' adlı müzikal tiyatro evrensel nitelikte bir projedir. Önemli bir anlaşma yaptık. Allah bu yolda bizleri mahcup etmesin" diye konuştu.
OGÜNhaber