Sevilen şarkıcı Betül Demir imza günü ve mini konser ile 24 Temmuz Pazar günü saat 15:00’de Optimum Outlet’te, saat 17:00’de Kozzy AVM’de sevenleriyle buluşuyor.

Betül Demir Optimum Outlet’te sevenleriyle buluşuyor

İSTANBUL - D&R işbirliği ile Optimum Outlet ve Kozzy AVM’de gerçekleşecek imza günlerinde Betül Demir sevilen şarkılarından seslendirecek ve hayranlarıyla sohbet etme imkanı bulacak.

Türk pop müziğinin güçlü bayan vokallerinden Betül Demir’in, kariyerinin dönüm noktası olarak nitelendirdiği yeni albümü “MIKNATIS”, Mayıs ayında müzik marketlerde yerini aldı.
Cengiz Erdem ve Deniz Erdem’in prodüktörlüğünde 11 şarkı ve bir versiyon olmak üzere toplam 12 şarkıdan oluşan Betül Demir’in üçüncü solo albümünde, Sezen Aksu imzalı 4 yeni şarkı (“Mıknatıs”, “Hop Dedik”, “Üşüdüm”, “Herkes Haklı”) yer alıyor. Müzik direktörlüğünü Ozan Çolakoğlu ve Sude Bilge Demir’in üstlendiği, 2 yıllık bir hazırlık sürecinin ürünü olan çalışmada güçlü yorumcu Betül Demir, her albümünde olduğu gibi “Mıknatıs”ta da kendi şarkılarına yer verdi.

Her yaz yeni bir hit şarkı ile dinleyicileriyle buluşan Betül Demir’in pop - rock sound’lu slogan olacak yepyeni albümünün çıkış şarkısı Sezen Aksu imzalı “Hop Dedik”, farklı müziği ve altyapısı ile dikkat çekiyor.

Betül Demir İmza Günü Zamanları

Optimum Outlet, E5 Üzeri Göztepe - Kadıköy / İST.
24 Temmuz Pazar – Saat: 15:00
Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi , Kozyatağı – Kadıköy / İST.
24 Temmuz Pazar  – Saat: 17:00




OGÜNhaber