Finansbank A.Ş. Koruma Amaçlı Şemsiye Fonu’na Bağlı B Tipi %100 Anapara Koruma Amaçlı Onüçüncü Alt Fonu 18-22 Temmuz tarihleri arasında halka arz ediliyor.

Finansbank’tan altın fırsat

İSTANBUL (ŞİRKETHABERLERİ) Bugünün Yatırım Araçları kapsamında yatırımcıların piyasa beklentilerine ve günün ekonomik koşullarına uygun yenilikçi yatırım alternatifleri sunan Finansbank, ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Finansbank, altın fiyatlarında artış beklentisi olan yatırımcılar için anapara koruma amaçlı yepyeni bir fon çıkarıyor.
 
Halka arzı 18-22 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek yaklaşık 1 yıl vadeli
Finansbank A.Ş. Koruma Amaçlı Şemsiye Fonu’na Bağlı B Tipi %100 Anapara Koruma Amaçlı Onüçüncü Alt Fonu ile yatırımcılar, altının Amerikan Doları cinsinden ons fiyatının artışından belirli bir oranda yararlanabilecek.
 
Yenilikçi ürün yönetimi politikaları ile yatırımcılarına farklı alternatifler sunmayı sürdürdüklerini belirten Finansbank Perakende Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın,“ Bugünün Yatırım Araçları adı altında geliştirdiğimiz ürünlerle yatırımcılara birikimlerine yüksek getiri sağlayacak alternatifler üretiyoruz. Halka arz edeceğimiz Finansbank A.Ş. Koruma Amaçlı Şemsiye Fonu’na Bağlı B Tipi %100 Anapara Koruma Amaçlı Onüçüncü Alt Fonu riske girmek istemeyen ancak TL mevduatının üstünde bir getiri elde etmek isteyen yatırımcılar için geliştirdik. Altının uzun zamandır süren yükselişinin devam etmesi bekleniyor, bu beklentinin fona olan ilgiyi artıracağını düşünüyoruz’’ dedi.

Finansbank A.Ş.’nin Koruma Amaçlı Şemsiye Fonu’na Bağlı B Tipi %100 Anapara Koruma Amaçlı Onüçüncü Alt Fonu ile ilgili daha detaylı bilgiye www.bugununyatirimaraclari.com adresinden ve Finansbank şubelerinden ulaşılabilir.




OGÜNhaber