Kıyafetlere, kumaş parçaları olmanın ötesinde bakan ve bu şekilde yaklaşan T.ease Wear Project yeni bir giyim projesi.

Kıyafetten öte bir giyim projesi

Yaşamayı seven, hayatı dolu dolu yaşayanları hedef alan T.ease Wear Project sıradan bir giyim markası olmayıp, yaşama oldukça esprili bir şekilde yaklaşıyor.

T.ease Wear Project herhangi bir kıyafet markası olmanın ötesinde bir giyim projesi olmayı hedefliyor. Kıyafetlere ve dolayısı ile de hayata espri, neşe ve keyif katma amacı ile yaratılan marka çeşitli sloganlar ve renkli illüstrasyonlar ile başarıya ulaşıyor.

Rahatlık ön planda!
Kıyafetlere, kumaş parçaları olmanın ötesinde bakan ve bu şekilde yaklaşan T.ease Wear Project sade parçaları dikkat çekici hale getirmeyi başarıyor. Marka eğlenceli ve yaratıcı tasarımlarının yanı sıra yüksek kumaş kalitesi ile rahatlığı da ön planda tutuyor. Yüzde yüz pamuklu kumaş kullanılan ürünler mevsimsiz tarzları ile gardıropların vazgeçilmez parçaları arasında yer alacak.

T.ease Wear Project ile kıyafetler dile geliyor...
T.ease Wear Project'te her bir model birer tasarım hikayesi üzerine kurulu. Bu hikayeleri anlatmaksa marka tarafından yaratılmış esprili, hayattan keyif alan, sosyal ve herkese çok tanıdık olan Mr. T.ease'in görevi. Ürün kutularının içerisinden çıkan marka yüzü Mr. T.ease markayı sevenlerle, yani 'Teaser'larla konuşup, hikayelerini paylaşıyor. Zaman zaman kahvesiz yaşayamayan T.easer'lar ile sohbet ederken, zaman zaman da hafta sonu gelir gelmez kendisine birden fazla program yapan T.easer'lara önerilerde bulunuyor. Seyahat etmeyi seven T.easer'ların heyecanına ortak oluyor ya da sağlıklı yaşam ve spor tutkunlarına eşlik ediyor. Ürünlerin kendine has, esprili hikayelerini okuyan, Mr. T.ease'in hoş sohbetinden nasibini alan herkes mutlaka kendi hayatından bir parça yakalıyor olacak.

Ürün gamını her geçen gün genişletmeyi planlayan T.ease Wear Project, sevenlerinin hayatına renk ve neşe saçmaya devam edecek.
OGÜNhaber