Sezen Aksu'nun 12 şarkısıyla Jazz yorumu ile seslendirmiş olduğu albümünün ilk imza gününde sevenleriyle buluşan Bergüzar Korel gerçekleştirilen etkinlikte kalem krizi de yaşadı.

Bergüzar Korel, 'Şarkıcılık daha zor'

Ünlü oyuncu imza atacağı gri renkli kalın uçlu kalemin beş dakika sonrasında bulunmasıyla rahatladı.

İlk albümü olan ‘’Aykut Gürel Presents’’ imza gününde oldukça heyecanlı olduğu görülen ünlü oyuncu Korel ‘’Elim ayağım titriyor;  benim de ilk kez böyle bir deneyimim olacak yurt dışında oyuncu kimliğimle imza günlerimiz olmuştu. İlk kez bir albüm için imza dağıtacak olmam çok heyecan verici’’ diyerek duygularını ifade etti.

Jazz albümü yapmayı planlamadığını belirten okuldayken ses eğitimi aldığını ancak şarkıcılığı oyunculuktan daha zor olduğunu bildiren Korel;  ‘’bu çok zor çünkü yani bildiğin bir iş değil okuldayken bunun eğitimi alınıyor. Ama mikrofon önüne geçmek o şarkıların hislerini yansıtmak. Bir de ilk yapmak zordu benim için; bir oyuncu olarak bilmediğim alan olduğu için daha zordu şarkı söylemek’’ diye konuştu.



Satışlar konusunda soru sorulmasından sonra ünlü  oyuncu ‘’rakamları kontrol etmiyorum bilmiyorum satış rakamlarını dijital ortamda ilk sıralarda olduğunu biliyorum ama fiziki satışın ne olduğunu bilmiyorum’’ diye cevap verdi.

Ülke durumu ve gündemi müsait olduğu zaman bir konser verebileceği yolunda açıklama yapan Bergüzar Korel; henüz böyle bir planı olmadığını ancak yeni sezonda olup olmayacağı sorusu üzerine ‘’Bakalım bilmiyorum karar vermedim. Bu sene çalışıp çalışmamaya bu yaz tatilimizi yapacağız sonra karar vereceğiz’’ diye belirtti.

Cihangir'de bulunan işletmiş olduğu Cafe de çalışanların yeni albümünü çalınmasıyla kendilerine sürpriz yaptığını da sözlerine ekleyen ünlü oyuncu annesi ve oğlu Ali'nin de en beğendiği şarkının ‘’İzmir'in Kızları’’ olduğunu ifade etti.
OGÜNhaber