Cemil İpekçi, Bekir Coşar ile Coşar'ın eşi olan Pınar Hanım ve çocukları önceki gün Cihangir Firuz Cafe de buluştular.
Cafe’de modacı ve Coşar hararetli bir şekilde konuşmaya başladılar. Finansal olarak bir konu hakkında konuştuğu belirtilen ikili arasındaki tansiyon birdenbire yükseldi ve Cafe’de bulunan herkesin şaşkınlık içinde ikiliyi izlemesi sonucunda Coşar; ‘’artık etrafındaki insanlara dikkat et hırsız dolu; biz öyle bir şey yapmadığınız için mi böyle olduk. Benim 20 bin liram mı gözüne battı’’ diyerek masadan kalkarken İpekçi ise Coşar’ın arkasından ‘’para, para, hep para bıktım be!’’ diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Cemil İpekçi kimdir?
İngiltere’deki Royal Academy of Arts da 1971 yılında eğitimini tamamlayan ünlü modacı Cemil İpekç; 1972 ve 1975 yılları arasında stilist olarak çalışmaya başladı. 1975 yılında Tzagane isimli bir Modaevi kuran Cemil İpekçi; 1979 yılında bir şubesini Nis’de açtı.
1984’e kadar her iki moda evinde Türk ve Anadolu kültürünü tasarımlarında işleyen çalışmalar yapan Cemil İpekçi; 1984 yılında İstanbul'da Haute Couture moda evini kurarak çağdaş gece modasına dönüş yaptığını gösterdi.
1990’lara kadar Anadolu ve Türk motifli çalışmalarına ara veren İpekçi; 1992 yılında ‘’Suzeni‘’ isimli koleksiyonu ile bu kesintiyi sona erdirdi. 2002 yılında Star'da yayınlanmış olan Türkiye Güzellik yarışmasının birincisi olan Azra Akın'ın elbisesini tasarlayan Cemil İpekçi kıyafet tasarımlarının yanı sıra Damra markalı olan pırlanta ürünlerinin tasarımlarıyla da adından söz ettirdi.
3 Ocak 2008 de konuk olmuş olduğu bir televizyon programında üniversitelerdeki başörtüsü serbest bırakıldığı güne kadar tesettür defilesi yapmayacağını açıklayan Cemil İpekçi; 2015 de Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasında ikinci sezon yarışma programında jüri üyeliği yapmıştır.