Ünlü modacı Cemil İpekçi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Murat Boz'la vermiş olduğu konserde kilolarıyla dikkat çeken şarkıcı Hadise hakkında kıyafetleri ve sesiyle acımasız eleştiriye uğradı.

Cemil ipekçi'den Hadise ve kardeşine acımasız eleştiri

Cemil İpekçi'nin şarkıcıyı kızdıracak olan sözleri ise Mesut Yar'ın Kanal D'de sunmuş olduğu Burada Laf Çok programında yer aldı.

İpekçi'nin bu lafları ile ilgili Hadise'den karşılık gelecek mi merak edilen bir soru. ‘’Bir şey olsaydı kendi doğduğu ülkede bir şey olurdu. Bir yere gitmiş üçüncü ya da dördüncü olmuş. Çok kötü giyiniyor. Kız kardeşi tasarımcı olmuş. Keşke olmasaydı o giydiriyorsa o tasarımcıdan ne şah olur ne de şahbaz olur’’ diye konuştu.



Ünlü modacı Cemil İpekçi ‘’10 bin tane fuara katılsa o çizdiği koleksiyonlardan hiçbir şey olmaz. Ses olarak bakarsanız Allah vermeye… kız mı kadın mı bilmiyorum. Giyiminle birazcık ol bari’’ diye konuştu.

Hadise geçtiğimiz haftalar içerisinde Murat Boz'la beraber 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda gazetecilere vermiş olduğu röportaj sırasında fazla kilo ile dikkat çekmişti.

Ancak kiloları ile uğraşılmasından rahatsızlık duyduğunu söyleyen ve umursamadığını belirten Hadise giyim tarzıyla ünlü modacının diline dolandı.
OGÜNhaber