Hayatında ilk kez Ajda Pekkan’la karşılaşan Erkan Petekkaya’nın bu anlarda adeta heyecandan dili tutuldu.

Erkan Petekkaya'nın heyecandan dili tutuldu

SAMİ CAN ALTINÇINAR - Uçankuş TV’nin Süperstar Ajda Pekkan’la Sinan Akçıl’ı buluşturan şov programı “Süper Cumartesi”, yarın saat 22.30’da ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak.

Eğlencenin tavan yapacağı, seyircinin müziğe doyacağı yılın TV şovunun ilk konuğu Paramparça dizisiyle oyunculuk kariyerindeki başarısını sürdüren Erkan Petekkaya oldu. Hayatında ilk kez Ajda Pekkan’la karşılaşan Erkan Petekkaya’nın bu anlarda adeta heyecandan dili tutuldu.

HEYECANDAN KULİSE GİDEMEDİ
Program öncesi Pekkan ve Akçıl ikilisinin kulisine özellikle gitmeyen başarılı oyuncu, “Yıllardır izleyip hayran olduğum Ajda Pekkan’ı ilk kez göreceğim için çok heyecanlıyım. İlk kez bir Süperstar’la karşılaşacağım. Yanlış bir şey der miyim diye çok korkuyorum. Yanlış bir şey demem ama çok heyecanlıyım. Ajda Pekkan demek benim için istikrar ve dirayet demek… Sinan zaten yakın arkadaşım… Sinan denince aklıma dostluk, arkadaşlık ve süper yetenekli bir insan geliyor” açıklamalarını yaptı.

AJDA HANIM’I UZAYLI SANIYORDUM
Ve beklenen an geldi. Ajda Pekkan ve Sinan Akçıl ikilisi, açılışı yapıp Erkan Petekkaya’yı stüdyoya davet etti. Kırmızı tulumu ve güzelliğiyle göz kamaştıran Ajda Pekkan’ı göründe heyecandan ne diyeceğini bilemeyen Erkan Petekkaya, bir süre öylece bakakaldı. Pekkan’ın eğilip elini öpen Petekkaya, “İlk defa Süperstar görüyorum. Çok merak ediyordum gerçekten… Türkan (Şoray) hanımla karşılaşınca da çok heyecanlanmıştım. Çok güzelsiniz gerçekten….Beni kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim” deyince araya giren Sinan Akçıl, “5 yıldır Ajda hanımla yakınız. En keyif aldığım sohbet arkadaşım oldu. Ben de kendisini uzaylı sanıyordum, ne yer ne yapar diye merak ediyordum ama buzdolabına baktım. Her şey normaldi” esprisini yaptı.

SİZ ÇOK ACI ÇEKTİNİZ, BİZ ŞIMARIĞIZ
Sinan Akçıl’ın esprisine gülen Ajda Pekkan ise  “Uzaylı değilim, sensin uzaylı…(Gülüyor)  Böyle düşünmek çok ütopya, Normal bir insanım…” dedi. Erkan Petekkaya “Sizi yıllardır izliyoruz.. Siz çok büyük acılarla buralara geldiniz. Biz ise çok şımarığız” yorumunu yaptı ve Pekkan’a “Star olmak nasıl bir şey, ben kendimi star gibi hissetmiyorum, çözemedim bu durumu. Şöhreti nasıl korudunuz?” sorularını yöneltti.

ŞÖHRETİN SADECE 2 AVANTAJI VAR
Ajda Pekkan da bu sorulara şu yanıtları verdi:
“Şöhret, kötü bir şey… Öğrenilmiyor ki insanın içinden gelen bir şey… Kendi dünya görüşünle özdeşleştirmek gerek… Şöhreti koruma tutarak korumuyorum. Gerçekten bunu bilmiyorum. İnsanın kendisini korumasıyla ilgili bir şey… Büyük özverileri ve elbette dezavantajları var. Şöhret ne demek biliyor musunuz? Robert De Niro söylemişti galiba… ‘Şöhretin 2 avantajı var, birincisi  karşıdan karşıya geçerken arabalar durur, insanlar sana yol verir. İkincisi de en iyi restoranda en iyi masada yer ayırtırsın. Sevilmenin dışında başka bir avantajı yok. İnsanlar olduğun gibi olmana izin vermiyor. Dikkatli olmak durumunda yaşıyorum. Sanki bu kalıpların dışına çıkamayacakmışım gibi geliyor. Çok izole yaşıyorum ve yemeğimi de yiyorum ama herkesin gittiği yerlere gitmiyorum.”

ŞU ANDA KİM OLDUĞUNU HATIRLAMIYORUM
Erkan Petekkaya, Ajda Pekkan’a “Ben sizi görünce çok heyecanlandım. Peki siz kimi görünce heyecanlandınız?” diye sordu. Ajda Pekkan, “Çok eskidendi, nasıl oluyor heyecanlanmak… Belki eski yıllarda yaşamışımdır. Şu anda kim olduğunu bile hatırlamıyorum. Hiç heyecanlanmıyorum” dedi ve Sinan Akçıl’a dönerek “Senin gibi kendimi aynada göründe heyecanlamıyorum ama tabii ki güzel bir şey Allah böyle bir insan nasıl yaratır diye bakar” diyerek takıldı. Bunun üzerine Erkan Petekkaya, “Sinan gerçekten aynaya çok bakıyor” diyerek ünlü sanatçıya destek verdi.

MÜZİSYEN OLMAK İSTERDİM AMA TEMBELİM
Erkan Petekkaya, en çok müzisyen olmak istediğini ancak tembel olduğu için müzikle ilgili çalışmadığını söylerken Ajda Pekkan ise “Benim de hayatta en çok özendiğim şey beste yapmak ama olmuyor. Sinan beş dakikada  transa geçiyor ve bestesini yapıyor” yorumunu yaptı.

AŞKI HİSSETMEDEN ŞARKI SÖYLEYEMEM
Söz dönüp dolaşıp aşka geldi. Ajda Pekkan, “Aşkın matematiği olmaya başladı. Eskiden yoktu. Sende matematik olmayabilir ama karşı tarafta olabilir. Bence insan ya aşk yaşamamayı prensip edinecek ya da aşık olacaksa da sapına kadar aşık olacak” açıklamasını yaptı. Pekkan’ın partneri Sinan Akçıl ise bu çarpıcı açıklamanın hemen ardından “Peki aşık olmamak Ajda Pekkan prensibi mi?” diye sordu. Pekkan ise “Asla öyle bir prensibim yok, aşkı hissetmeden şarkı söyleyemem” cevabını verdi. Aşk sözlerine inanmadığını artık her şeyin çok tüketildiğini ifade eden Erkan Petekkaya, “Şu an aşık değilim ama çok seviyorum” sözleriyle eşine olan duygularını özetledi.

Sinan Akçıl ise sevgilisiyle arası bozuk olduğunda gazeteciler “İş mi, aşk mı?” diye sorduklarında özellikle “İş daha önemli” diyerek bilerek mesaj gönderdiğini sözlerine ekledi.
OGÜNhaber