Fashion TV’nin tekstil ürünleri Türkiye’den dünya pazarlarına açılıyor.

Fashion TV’ye Türk damgası

Michael Adam’ın sahibi olduğu ve Türkiye dahil toplam 202 ülkede yayın yapan ünlü moda kanalı için üretilen birbirinden farklı tekstil ürünleri dünyaca ünlü Türk tekstil markası “GYGESS” bünyesinde “FashionAll” markası adı altında meraklıları için dünyada pazarında satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de tekstil dünyasının önemli markalarından biri olan ve A.Şahin Uğur ile Muntasır Sahawneh’in sahibi oldukları “GYGESS” firması tarafından üretilerek tüm dünyada satışa çıkarılacak ürünlerin yüzü ise Serdar Ortaç ile yaptığı evlilik ile ülke gündemine giren İrlanda asıllı model Chloe Loughnan Ortaç oldu.

Ünlü fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül’ün stüdyosunda gerçekleştirilen çekimlerde model Chloe Loughnan Ortaç, tasarımları Elif Yılmaz’a ait “FashionAll” 2014 / 2015 kış koleksiyonu abiye kıyafetlerinin yanı sıra Fashion TV Dergi’sinin kapağı içinde poz verdi. Yapılan çekimlerdeki fotoğraflar tüm dünyadaki Fashion TV dergilerinin kapaklarında ve sayfalarında yerini alacak. Back-stage çekim görüntülerinin tüm dünyadaki Fashion TV’lerden yayınlanacağı fotoğraf çekimlerinde Chloe Loughnan Ortaç oldukça keyifli göründü.

Çekilen Fotoğrafları eşi Serdar Ortaç’a da çekim aralarında gönderen Chloe, Türk tekstilcilerinin çok yetenekli olduklarını belirterek “Fashion TV’nin FashionAll marka kıyafetlerine bayıldım. Sanki hepsi benim için dikilmiş. Türk kadınları ve dünyadaki diğer bütün kadınlarda bu koleksiyonu çok beğenecekler” dedi.
OGÜNhaber