Bu sene Bohem elbise giymek oldukça moda!

Bohem elbise trendi

Omuzları açıkta bırakan ve ipli detayların olduğu elbiselere ayrıca dantellerin eşlik etmesi daha bir albeni sağlıyor.

Bohem elbiselerde genel olarak salaş bir stil uygulanması ile çok büyük bir rahatlık sağlaması; özellikle bahar ve yaz aylarında en fazla tercih edilebilecek stiller arasında yer almasına olanak tanıyor.

Pinterest markasının Bohem elbise modelleri oldukça göz alıcı ve modayı yakından takip edenler için değerlendirilmesi gereken bir alternatif olarak oluşturulabilir.  Özellikle önden düğmeli ve robadan destekli olan elbiselerde mini boya gelen  alt kısmında oluşan yırtmaç; çok farklı bir hava yaratmasına neden olmuş.

Bunun yanı sıra kolları ve etek kısımları pileli olan salaş ve elin üstünü dahi kapatan bol kollar; çok farklı bir tarzın oluşmasıyla esinti yaratmış. Bluz olarak giyilmesinin yanı sıra elbise olarak da tercih edilebilir.



Yukarıdan düz inen dar ve vücuda oturan şal deseni elbiselerin ön yaka kısımlarında bağcıklı detayın olması ve derin dekolte içermesi oldukça farklı bir tarzın işareti olarak karşımıza çıkıyor.

Bunun yanı sıra Panço tarzı belden kemerli bağlanmış salaş elbise modelleri ise çok farklı desenler ve dizaynlar ile süslenmiş detayları oluşturuyor.

Pinterest’in elbiseleri arasında sırt dekoltesi bele kadar inen ve straplez tarzı etek kısımları fırfırlı modelleri ise oldukça dikkat çeken tasarımları arasında yer alıyor.
OGÜNhaber