Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Osmanlıspor maçı sonrası, "Yüzde yüz penaltımızı vermediler. Bize göre penaltı ve kırmızı kart olmalıydı" dedi.

Albayrak'tan penaltı ve kırmızı kart isyanı

İHA - Beşiktaş Basın Sözcüsü Albayrak, Osmanlıspor-Beşiktaş maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Osmanlıspor’u iyi futbolundan dolayı tebrik ettiğini belirten Albayrak, "Büyük takım reaksiyonu gösterdik. Bütün oyuncuları kutluyorum. Çok önemli bir 3 puan aldık. Lider olduğumuz için mutluyuz. Bu bir kırılma maçı olabilir" diye konuştu.

İlk yarıda gerçekleşen tartışmalı penaltı pozisyonu hakkında açıklamalarda bulunan Albayrak, "Bu akşamki maçta yüzde yüz penaltımızı vermediler. Hatta o penaltı pozisyonuna müdahil olan 7 numaralı futbolcunun sarı kartı da vardı. Bize göre penaltı ve kırmızı kart olmalıydı. Ama maalesef vermediler. Geçen sezondan beri hep hakkı yenilen biziz. Geçen sezon Merkez Hakem Komitesi’nin sezon sonunda yapmış olduğu hakem seminerinde 16 tane pozisyonun 13 tanesi Beşiktaş’ın aleyhine verilmiş pozisyonlardır. Bunları artık görmeleri lazım. Biz kendimize artık hiçbir şey istemiyoruz. Adil olsunlar. Adil bir şekilde gördüklerini çalsınlar. Kötü oynadığımız maçta çok önemli bir galibiyet aldık. Galatasaray maçının ardından taraftarın beklentisi olan iyi futbolu göremedik. 3 puanı aldık ve maç sonunda güldük. Çok sevinçliyiz" ifadelerini kullandı.
OGÜNhaber