Fenerbahçe Doğuş’un yeni sezon hazırlık programı belli oldu. Sarı-lacivertliler, ağustos ayının son haftasında çalışmalarına başlayacak ve 1-24 Eylül tarihlerinde Zadar, 26-27 Eylül tarihlerinde de Cagliari’de turnuvaya katılacak.

Fenerbahçe Doğuş'un programı belli oldu

THY EuroLeague ve Türkiye Ligi şampiyonu Fenerbahçe Doğuş’un Ağustos ayının son haftasında sağlık kontrolleri ile başlayacak yeni sezon hazırlıkları süreci, 1 Eylül’de geçilecek kondisyon ve taktik idmanlarıyla hız kazanacak.

Sarı-lacivertliler, bu süreçte hazırlıklarına Eurobasket 2017’de forma giyecek oyuncularından yoksun bir şekilde sürdürecek.

Fenerbahçe, 21-24 Eylül tarihleri arasında Zadar Turnuvası’na katılacak. Sarı lacivertliler, turnuvada CSKA Moskova, Panathinaikos Superfoods, Brose Bamberg, Bayern Münih ve Khimki Moskova ile karşılaşacak.
Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Fenerbahçe, 26-27 Eylül tarihlerinde Cagliari’de de bir turnuvada mücadele edecek. Dört takımın yer alacağı turnuvanın diğer iki ekibi Lokomotiv Kuban ve Hapoel Jerusalem olacak.

Fenerbahçe Doğuş, sezonun ilk resmi maçını ise 4 Ekim Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesinde Banvit ile yapacak.
OGÜNhaber