Yeni Diyarbakırspor, pazar günü kendi sahasında yapacağı Erzincan Refahiyespor maçına büyük önem veriyor. Genel menajer İsmet Yılmaz ve teknik direktör Mustafa Ceviz, takıma uyarılarda bulundu.

İsmet Yılmaz takıma uyarılarda bulundu

İHA -Yeni Diyarbakırspor, pazar günü kendi sahasında Erzincan Refahiyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Mustafa Ceviz, son 10 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlik alarak başarılı grafik çizen takımın performansından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kalan 6 maçın önemine dikkat çekti. Ceviz, Erzincan Refahiyespor’un kümede kalma hesapları yaptığını belirterek, bu önemli maçı kazanmak için rakipten daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Ceviz, kalan maçların hepsini kazanma yolunda takıma sonsuz güven duyduğunu da dile getirdi.

“BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ MAÇLAR”
Genel menajer İsmet Yılmaz ise, arka arkaya yapacakları Erzincan Refahiyespor ve Çankırıspor maçlarını final havasında gördüklerini kaydetti. Yılmaz, iç sahadaki baskıyı kırmaları gerektiğini ifade ederek, "Hiçbir mazeretin arkasına sığınamayız. Hedefimiz şampiyon olmaksa ve iyi takım olduğumuza inanıyorsak iç daha ve deplasman demeden her yerde kazanmalıyız. Takımımızın bu gücü ve kapasitesi var. Çok önemli iki maça çıkacağız. Rakiplerin küme düşme hattında olması kimseyi aldatmasın. Aksine daha zor ve önemli maçlar olacak. Takım olarak bunun bilincinde olmak zorundayız. Takıma bu konuda güveniyorum. Taraftarlarımızdan da bu anlayışla hareket ederek takıma destek olmalarını bekliyoruz" dedi.
OGÜNhaber