Bayram kalabalığını fırsat bilen Metro Turizm belgeleri tam olmayan otobüs ile sefer düzenlerken yakalandı.

Yine Metro yine rezillik

Bayram dolayısı ile herkesin memleketine gittiği gün oluşan yoğunluktan dolayı bütün otobüs firmaları ek seferler ile yolcuları gideceği yere ulaştırıyor.

Bayrampaşa Esenler otogarından İstanbul-Niğde seferinde yolculuk yapmak isteyen vatandaşlar Metro şirketinin açtığı ek sefer biletini alarak yolculuk yapma niyetindeyken otobüs otogar çıkışında güvenlik engeline takıldı. 

Sefer düzenlemek için gerekli olan D1 Yetki Belgesi (Otobüs ile Şehirlerarası Tarifeli Yolcu Taşımacılığı) bulunmayan Metro Turizm'in ek sefer otobüsü güvenlik kontrolünde engellendi.

Bayram dolayısı ile memleketine gitmek isteyen yolcular otobüsten indirilerek bekletiliyor.

Kaçak sefer tutmadı!
Eski ve yola çıkamaz mührü yiyen otobüsü "Ek sefer" olarak çıkararak kaçak yolla para kazanmayı amaçlayan şirket güvenlik görevlilerinden kaçamadı.

Bayram yoğunluğunu fırsat bilen Metro Turizm'in düzenlediği ek sefer yolculara sitem ettirdi.

Birçok sebeple şikayet alan şirket olan Metro Turizm, bayram yoğunluğu sebebi ile bilet bulamayan yolcuların tercihi oldu ancak yine yolcularını mağdur etti.

18:00 İstanbul-Niğde seferinin yolcuları yine bayram çilesi çekiyor. Diğer otobüs şirketlerinin düzenlediği ek seferlerde hiçbir sorun olmaması Metro Turizm'e olan sitemleri arttırdı.



OGÜNhaber