Gün Medya Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Diyarbakır'da pandemi hastanesi olarak görev yapan ve koronavirüs şüphelisi hastaların tedavi gördüğü Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesinde görevli sağlık çalışanları ile hasta ve hasta yakınlarına soğuk sandviç ikramında bulundu.

Diyarbakır'da sağlık çalışanlarına bir destekte Gün Medya'dan

OGÜNhaber/Diyarbakır/Mehmet Yasin Aslan- Hijyenik bir şekilde hastanenin mavi alanına getirilen ikramlık sandviçler, sterilize bir şekilde hastanede görevli sağlık çalışanları ile hasta ve hasta yakınlarına dağıtılmak üzere ilgili hastane personelleri tarafından titiz bir şekilde içeriye alındı.

Yapılan destek ile ilgili açıklamada bulunan Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Yenal Karakoç, Gün Medya Onursal Başkanı Cengiz Aygün’e teşekkür etti.

Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi’nin Diyarbakır’da pandemi hastanesi olarak hizmet verdiğini belirterek, “Bugün de bizlere Gün Medya Grubu Onursal Başkanı Cengiz Aygün tarafından bir destek yine geldi. Tüm çalışanlarımıza özellikle acil servis ve Kovid-19 servisinde görev yapan arkadaşlarımıza bir soğuk sandviç ikramında bulunuldu. Bu diyalogları ve destekleri için çok teşekkür ederim. Süreç içerisinde bizlerle dayanışma içerisinde olan tüm esnaflarımıza da teşekkür ederim” dedi.

“Lütfen evden çıkmayın”
Diyarbakır halkına evde kal çağrısında da bulunan Karakoç, “Biz salgını halen atlatmadık ve salgın halen hızını yitirmedi. Bütün vatandaşlara tekrar çağrımız şudur, lütfen evden çıkmayın, teması azaltın ve temas sayısı arttıkça salgının şiddeti artmaya devam edecektir. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gün Medya Onursal Başkanı Cengiz Aygün’e teşekkür eden Öz Büro iş Sendikası Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Aküzüm de, “Ülkemiz bu korona salgını ile ilgili olarak zorlu bir süreçten geçiyor. Özellikle sağlık çalışanlarımızın göstermiş olduğu yoğun caba ve fedakarlığı bizleri gerçekten onurlandırmıştır. Hem milletimize ve hem de devletimize ciddi anlamda çaba göstermektedirler. Bu süreçte Gün Medya Grubu Onursal Başkanı Cengiz Aygün beye il temsilcilerimiz ve genel merkez olarak hastanemize ve çalışanlarına vermiş olduğu bu sandviç ikramı için çalışanlar adına teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
OGÜNhaber