Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6.5 büyüklüğündeki depremde korku dolu anlar yaşandı. Yaşanan dakikaların ilk videoları haberimizde.

Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde deprem: 6.8'lik depremin ilk görüntüleri

Depremde bina yan yattı

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6.5 büyüklüğündeki depremde bir bina yan yattı. Binada kimsenin olup olmadığı konusunda bir bilgiye ulaşılamadı.

Elazığ'da deprem sonrası bir binada yangın çıktı

Elazığ'da 6.5 büyüklüğündeki deprem sonrasında İstasyon Caddesi'ndeki bir binada büyük bir yangın çıktı. Alevlerin gökyüzünü aydınlattığı yangına ekipler müdahale ediyor. Yangının doğal gazdan çıktığı belirtildi.

Deprem anı kamerada

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6.5 büyüklüğündeki deprem anı cep telefonu kamerasına böyle yansıdı. Bir evde çekilen görüntülerde adeta yer yerinden oynuyor.

Depreme canlı yayında yakalandılar
Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6.5 büyüklüğündeki deprem Şanlıurfa ve ilçelerinde de hissedildi. Depremle birlikte insanlar evlerinden çıkıp sokağa koşarken yerel bir televizyonda program yapanlar depreme canlı yayında yakalandı.

Elazığ'daki deprem çevre illerde de hissedildi

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi.

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem Hatay,Muş, Kilis, Sivas, Adıyaman, Malatya, Kayseri'de de hissedildi. Depremde panik olan vatandaşlar kendilerini sokağa attı.

Merkez üssü Elazığ 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hatay'ın tüm ilçelerinde hissedilen depremde vatandaşlar panikle sokaklara indi.

Bakan Soylu acı haberi verdi: 4 kişi hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem sonrası yaptığı açıklamada, "İlk aldığımız bilgiler çerçevesinde Sivrice'de Doğanyol'da Pötürge'den bilgi almaya çalıştık. Doğanyol'da 1 vatandaşımız hayatını kaybetti. İlk aldığımız bilgilerde özellikle Malatya Pötürge'de iki yaralı vardı. Ama şimdi yeni bir bilgi daha geldi. Toplam iki vatandaşımız hayatını Malatya'da, iki vatandaşımız da hayatını Elazığ'da kaybetmiş. Tüm ulaşan ihbarlarda 4 vatandaşımız deprem nedeniyle hayatını kaybetti. Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.
OGÜNhaber