Atlas Global sponsorluğunda gerçekleşen, gazetemizin yazarı Cengiz Aygün'ün 'Gençlerle Buluşma' etkinliklerinde 5. Gurup, etkinliğin son gününde doyasıya eğlendi.

'Gençlerle Buluşma' etkinliğinin 5.si düzenlendi

Bu yıl 5.si düzenlenen ve birçok ülkeden birçok öğrenci ile bir araya gelinerek hem öğrencilerin kaynaştığı hem de Cengiz Aygün ile birlikte gelecek ile ilgili sohbet ettikleri 'Gençlerle Buluşma' etkinliğinin son gününde öğrenciler doyasıya eğlendi.

Etkinliğin yapıldığı Nomia Hotel’in sahnesine çıkarak kendi ülkelerinin ve ülkemizin sevilen parçalarını genç şarkıcı Ertunç Tuncer ile birlikte seslendiren öğrenciler etkinlikten son derece memnun ayrıldı.

Öğrencilerden sonra sahneye çıkan ünlü sanatçı Bahar Öztan herkese keyifli dakikalar yaşatarak dinleyenleri mest etti.

Öğrenci Koçu Muhammed Abdülhamit Kılıçdere başkanlığında Bodrum Nomia Hotel'de keyifli 5 gün geçiren öğrenciler, Cengiz Aygün ile sohbet edip sorular sordular ve dünya siyaseti, ekonomi gibi birçok konuda söyleşiler yaptılar.

Geleceğimiz olan gençlerle sohbet ederek keyifli vakit geçirdiğini ileten Gün Medya Onursal Başkanı ve Gazetemizin yazarı Cengiz Aygün 'Bugün Üniversiteli 5.grup gençlerimizle sohbet edip tekrar buluşmak üzere vedalaştık, dünyanın dört bir yerinden birbirinden güzel çocuklarımız sohbet ettik ve geleceğimiz için tekrar tekrar umutlarımızı yeşerttik. Şu an için etkinliğimize katılan öğrenci sayımız 160'ı geçti hedefimiz 500 üniversiteli gencimize yardımcı ve destek olmak' dedi.

Etkinliğin sonunda verilen eğlencede katılan herkese teşekkür eden Cengiz Aygün, ülkemizin değerlerini anarak bütün büyüklerimizi yad etti.

'Gençlerle Buluşma' da Dünya izi

Yapılan etkinliklerin 5.si olan gruba; Benin, Nijer, Somali, Gine, Mali, Özbekistan, Türkmenistan, Azerbaycan, Endonezya, Çin ve Yemen'den gelen ve Türkiye'de bulunan öğrencilerden 40 kişilik üniversiteli kardeşimiz katıldı.

Bu etkinliklerin devamının olmasını dileyerek tekrar OGÜNhaber olarak sayın Cengiz Aygün'e, desteklerini sunan Atlas Global'e ve Nomia Hotel'e teşekkürlerimizi iletiriz.
OGÜNhaber