Genç öğrenciler ile bir araya gelerek onlarla, siyaset, ekonomi gibi birçok konuda sohbet eden Cengiz Aygün, bu yıl yaptığı birçok 'Gençlerle Buluşma' etkinliklerinin dördüncüsünü yine Bodrum Nomia Hotel'de yaparak genç arkadaşlar ile bir araya geldi.

'Gençlerle Buluşma' etkinlikleri devam ediyor

'Gençlerle Buluşma' etkinlikleri Dünya'nın dört bir yanından gelen öğrenciler ile devam ediyor. 

Önceki etkinliğinde verdiği 'Yaz boyunca yaklaşık 200 genç ağırlayarak etkinliklerimize devam edeceğiz' sözünü yerine getiren Gün Medya Onursal Başkanı Cengiz Aygün ülkemizden ve yurtdışından gelen öğrenciler ile keyifli zaman geçirerek sohbetler gerçekleştirdi.

Benin Cumhuriyeti, Mısır, Endonezya, Bulgaristan, Uygur Türkü, Makedonya ve Arnavutluk'tan da gelen öğrenciler yeni tanıştığı öğrenci arkadaşları ile kaynaşarak sevginin mesafe tanımadığını gösterdi.

Atlas Global'inde katkıda bulunduğu etkinliklerin son gecesi eğlence ile taçlandırıldı. Yapılan organizasyonda sahneye çıkan genç sanatçı Ertunç Tuncer şarkıları ile dinleyenleri mest etti.

Öğrencilerin çoğunu sahneye çağırarak eşlik etmesini isteyen Ertunç Tuncer'e katılan öğrenciler başta çekinerek de olsa samimi ortama katılarak içlerinden gelen şarkıları ve şiirleri söylediler.

Gecenin sonunda sürpriz yaparak sahneye çıkan Yeşilçam'ın ünlü ismi Gamzeli Güzel Bahar Öztan, söylediği şarkılar ile gençlere ve Nomia Hotel misafirlerine unutulmaz bir dinleti sundu.

Yaz bitmeden bir grup öğrenci ile daha etkinlik yapılacağını belirten Cengiz Aygün, 'Gençlerle sohbet edip vakit geçirmekten mutluluk duyuyorum. 'Gençlerle Buluşma' etkinliklerinde bize destek olan Gün Medya Grubu'na ve Atlas Global şirketine ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum' dedi.

Bizde OGÜNhaber olarak yapılan etkinlikleri düzenleyerek gençliği bir araya getiren sayın Cengiz Aygün'e, desteklerini sunan Atlas Global'e ve Nomia Hotel'e teşekkürlerimizi iletiriz.
OGÜNhaber