WebTV - 25 Şubat 2017 Cumartesi, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 25 Şubat 2017 Cumartesi

AK Parti'nin referandum kampanyası tanıtıldı
Başbakan Binali Yıldırım, 'Bizde kutuplaşma, ayrıştırma yok. Biz dilden değil, gönülden 'evet' istiyoruz. Biliyorsunuz ki milletimiz aklıyla, diliyle, mührüyle olduğu kadar kalbiyle de 'evet' diyecek' dedi.

Seyir halindeki otomobilin üzerine başka bir araç düştü
Hatay'da otoyolda seyir halindeki otomobilin üzerine, üst yolda el freni çekilmeden park edilen bir başka araç düştü. Kaza, güvenlik kameralarına da yansıdı.

Bu kazada 2 taraf da suçlu
Beşiktaş Levent'te ters istikametten gelen bir motosiklet, yasak yerden 'u' dönüşü yapan otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle takla atarak yere savrulan motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Pazar yeri savaş alanına döndü
Nijerya'da bir pazar yerinde kavga çıktı. Pazarcılar, ellerine geçirdikleri sert cisimleri birbirine fırlattı. Taş, sopa, bıçak ve palaların konuştuğu kavgada çok sayıda kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Ölümlü kaza kamerada
Hindistan'da seyir halindeki bir motosikletli sökülü olan refüj taşlarını fark edemeyince feci bir kaza yaşandı. Taşlara çarpan motosiklet ve sürücüsü ayrı yerlere savruldu. Kaza sonucu sürücünün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Otobüs araçların arasına daldı
Hindistan'da bir yolcu otobüsü, önünde seyreden triportör ile motosikletlilerin arasına daldı. Otobüs önüne kattığı araçları metrelerce sürüklerken kaza anı görüntülere de yansıdı.

Okul servislerine GPS dönemi
Türkiye genelinde ilk olarak Kocaeli'de faaliyete geçecek olan servis araçlarında GPS zorunluluğu uygulamasıyla veliler çocuklarını servis içerisinde denetleme imkanı bulacak.

Manavgat Irmağı SOS veriyor
Antalya Manavgat Irmağında su seviyesinin düşmesi nedeniyle çamurdan adacıklar oluşurken, tekneler 10 gündür tur yapamıyor.

Kırmızı ışıkta şınav çektiler
Adana'da bir grup gencin, kırmızı ışıkta, yol ortasında şınav çektiği anlar ilginç görüntüler oluşturdu.

Sazlı sözlü tıraş
Adana'da 17 yıldır berberlik yapan Ercan Yıkıcı, saz çalıp şarkılar söyleyerek müşterilerine keyifli bir tıraş ve cilt bakımı hizmeti sunuyor.

Yarın Yurtta hava nasıl olacak?
26 Şubat 2017 Pazar günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara ve İstanbul'da 12, İzmir'de 19, Antalya'da 18 derece olacak. 
OGÜNhaber