Sosyal medya gündeminin öne çıkmış birbirinden renkli haberlerini sizlerle buluşturacağız. Hiç vakit kaybetmeden bu haftanın en çok konuşulan haberleriyle başlıyoruz.

Sosyal Medya Gündemi

YouTube'da yeni dönem! İlk iPhone kullanıcıları yararlanacak

Dünyanın önde gelen video platformlarından YouTube, Premium hesabı olan kullanıcıların yararlanabildiği video indirme özelliğine önemli bir yenilik kattı. Videoları en fazla 720p formatında indirilebilen YouTube, çözünürlüğünü 1080p'ye çıkardı.Kullanıcılar artık istedikleri videoları Full HD çözünürlüğünde cihazlarına indirebilecek.

WhatApp'a Facebook ile ortak paylaşım özelliği geliyor

En popüler iletişim platformlarından biri olan WhatsApp'a yeni bir özellik daha geliyor. Haziran ayından beri test edildiği öğrenilen yeni özellik, kısa süre içerisinde yayınlanabilir.

Twitter reply kavgalarına izin vermeyecek

Twitter'ın , şimdilik ABD ve Japonya’da teste alınan yeni özelliğine göre; kullanıcılar bazı tweet’lerde istenmeyen, rahatsız edici, troll kullanıcıların mesajlarını gizleyebilecek. Böylece paylaşımın altında çirkin tartışmaların ortaya çıkması engellenebilecek.

Instagram, diyet ve estetik cerrahi gönderilerini kısıtlayacak

Instagram kullanıyorsanız, 'mucizevi' olduğu söylenen kilo verme ilaçları ve 'kesin sonuç' sunduğunu ifade eden estetik operasyon reklamlarıyla sıkça karşılaşmışsınızdır. Son gelen bilgiye göre; Instagram, özellikle diyet içecekleri ve takviyeleri gibi ürünleri tanıtan ve bazı estetik cerrahi ürünlerini kullanmaya teşvik eden pazarlama hesaplarını kısıtlama kararı aldı.

Trump'tan, Twitter'ı çok fazla kullanmasını eleştirenlere yanıt: Bu benim tek savunma şeklim

Sosyal medya hesabı üzerinden sürekli olarak paylaşımlarda bulunan ABD Başkanı Trump, "Eğer basın beni sıkça ve tarafsız şekilde anlatsaydı, Twitter'a yazmama gerek bile kalmazdı. Bu benim tek savunma şeklim" dedi.
OGÜNhaber