WebTV - 16 Nisan 2017 Pazar, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Editörün Seçtikleri - 16 Nisan 2016 Pazar

Türkiye kararını verdi
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini öngören anayasa değişikliği paketi, milletten onayı aldı.

Sonuçlar milletimizin geleceğine sahip çıktığının göstergesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referandum sonuçlarının milletin geleceğine sahip çıktığının göstergesi olduğunu söyledi.

Bu halk oylamasının kaybedeni yoktur
Başbakan Binali Yıldırım, “Açıkça söylüyorum, bu halk oylamasının kaybedeni yoktur, kazanan Türkiye’dir, kazanan aziz milletimdir” dedi.

Bahçeli: Bu çok önemli bir başarıdır
"Evet" zaferinin ardından bir açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Aziz milletimiz büyük bir olgunluk içinde sandık başına gitmiş ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmesine hür iradesiyle onay vermiştir. Bu çok önemli bir başarı, ihmal ve inkârı imkansız bir kazanımdır" dedi.

Bu köyün sadece 9 seçmeni var
Gümüşhane’nin merkeze bağlı Kayabaşı köyünde yalnızca 9 seçmen bulunuyor. Seçmen sayısı 10’un altında olduğu için köylüler komşu köyde kurulan sandıkta oy verdi.

Akrabalar referandum günü çatıştı, 3 ölü
Diyarbakır’da referandum, akrabaların silahlı kavgasına sahne oldu. Olayda 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kafa kafaya çarpıştılar, 1 ölü, 1 yaralı
Bulgaristan’da yaşanan korkunç kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Oldukça süratli bir otomobil, karşı yönden gelip dönüş yapmak isteyen araçla kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada hız yapan otomobilin sürücüsü öldü, diğer sürücüyse ağır şekilde yaralandı.

Tren otomobili biçti
Brezilya’da tren, hemzemin geçitte otomobile çarptı. Otomobilin ışık ihlali sonucu yaşanan feci kazada sürücü ve yanındaki hamile eşi ağır şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi. Korkunç kazaysa saniye saniye kaydedildi.

Yarın hava nasıl olacak?
17 Nisan 2017 Pazartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 20, İstanbul'da 22, İzmir'de 23, Antalya'da 18 derece olacak. 
OGÜNhaber