WebTV - 18 Kasım 2017 Cumartesi, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Editörün Seçtikleri - 18 Kasım 2017 Cumartesi

Naim Süleymanoğlu hayatını kaybetti
Eski milli halterci Naim Süleymanoğlu (50) bir süredir tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybetti.

Erdoğan'dan NATO'ya, 'Bazı yanlışlar vardı ki alçaklar yapar'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Norveç’teki NATO Tatbikatı’nda yaşanan terbiyesizliğe vurgu yaparak "Bazı yanlışlar vardır ki onları aptallar değil ancak alçaklar yapar" dedi.

Şehitlerin kanı yerde kalmadı
Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesi Kuzey Irak sınırında 2 mehmetçiğin şehit edilmesi olayının faillerinden 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Zeytin çiftçinin yüzünü güldürdü
Türkiye’nin en kaliteli sofralık zeytinlerinin üretildiği Bursa’nın Mudanya ilçesinin köylerinde zeytin hasadı başladı. Sezonu 11 lira 75 kuruştan açan zeytin çiftçinin yüzünü güldürüyor.

Kebabı öğrenmek için Adana'ya geldiler
Yurt içi ve yurt dışından, farklı meslekleri yapan Adana kebabı meraklısı 54 kişi “Tescilli Adana Kebabı Ustalık Eğitimi”ne katılarak sertifikalarını aldı. 2 günlük eğitimi başarıyla tamamlayan İranlı ithalat ve ihracatçı Muhammet Muhandizi, Adana kebabını ülkesinde yaygınlaştırmayı hedeflediğini söyledi.

'Tek teker Arif' son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ve 'Tek teker Arif' olarak tanınan motosikletçi Arif Razgatlıoğlu sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Çorum'da film gibi soygun
Çorum’un Sungurlu ilçesinde bir kuruyemiş dükkanına gelen yüzleri maskeli ve silahlı iki kişi kasadaki paraları alıp kayıplara karıştı. Film sahnelerini aratmayan soygun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İki kamyonet arasında böyle sıkıştı
Dikkatsiz şoför, meslektaşını böyle sıkıştırdı. Görüntülerin adresi Vietnam. Kamyonetini park eden bir şoför, kasaya yöneliyor. Bu sırada depodan çıkan bir başka kamyonetin sürücüsü adamı fark etmiyor.

Ölümden saniyelerle kurtuluş kamerada
İstanbul Beykoz’da bir süre yol kenarında bekledikten sonra akan trafiğe rağmen dönüş yaparak karşı yöne geçmeye otomobile hafriyat kamyonu çarptı. Yol kenarına gelen bir kişinin de son anda araçların üzerine geldiğini görerek kaçması güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Dilencinin üzerinden binlerce madeni para çıktı
Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde, semt pazarında dilenen dilencinin üzerinden 2 bin 237 lira nakit para çıktı. Zabıta ekipleri, çoğunluğu madeni olan paraları saymakta zorluk çekti.

Domuzu uçurumdan yuvarladılar
Görüntülerin adresi İspanya. Bir grup turist, yürüyüş yaparken bir yaban domuzu ile karşılaştı. Vicdansız grup, köşeye sıkışan hayvanı sopalarla itti. 

Beşiktaş'ın borcu açıklandı
Beşiktaş Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, 30 Eylül 2017 tarihi itibariyle Beşiktaş’ın toplam net borcunun 1 milyar 885 milyon 855 bin TL olarak açıkladı.

Trabzonspor'dan Galatasaray'a fark
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 7. haftasında sahasında Galatasaray Odeabank ile karşılaşan Trabzonspor rakibini 103-82 mağlup etti.

Aslan Başakşehir'de dağıldı
Süper Lig’in 12. haftasında Başakşehir evinde Galatasaray ile karşılaştı. Maç Medipol Başakşehir’in 5-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yarın hava nasıl olacak?
19 Kasım 2017 Pazar günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 17, İstanbul'da 16, İzmir'de 18, Antalya'da 20 derece olacak.
OGÜNhaber