WebTV - 26 Kasım 2017 Pazar, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Editörün Seçtikleri - 26 Kasım 2017 Pazar

Kılıçdaroğlu'na meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun iddialarına yönelik, “Tayyip Erdoğan’ın yurt dışında bir kuruş parası varsa çıksın bunu ispat etsin. İspat ettiği anda cumhurbaşkanlığı makamında 1 dakika durmayacağımı taahhüt ediyorum” dedi.

ABD'nin YPG sözünü değerlendirdi
Başbakan Binali Yıldırım, ABD’nin YPG’ye artık silah vermeyeceğini açıklamasına ilişkin, “Beklentimiz bir an önce bu ortaklığı sona erdirmeleri ve gerçek ortaklarına, müttefiklerine geri dönmeleri” dedi.

Barajların doluluk oranıyla ilgili bilgi verdi
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, barajların doluluk oranı ile ilgili, "Sulama maksatlı 235 barajda yüzde 31 doluluk, içme suyu maksatlı büyük 90 barajda yüzde 30 doluluk, enerji maksatlı 115 barajda yüzde 36 doluluk var. İstanbul’da şuanda yüzde 55, İzmir’de yüzde 42, Bursa’da yüzde 42" dedi.

Binlerce Ülkücü Anıtkabir'e yürüdü
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz öncülüğündeki binlerce ülkücü, Alparslan Türkeş’in Beştepe’deki mezarından Anıtkabir’e yürüdü.

Terör örgütü PKK'ya büyük darbe
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde toprağa gömülü ve kullanıma hazır halde 2 bin 800 kilogram patlayıcı madde bulundu. Başarılı operasyonda ele geçirilen patlayıcı madde yerinde imha edildi.

Babası tarafından vahşice öldürüldü
Şanlıurfa’da 20 yaşındaki genç bir kız, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Gününde babası tarafından vahşice öldürüldü.

Muhammed bebeğin öldüğü asansör faciası kamerada
İstanbul Esenyurt’ta, 9 aylık Muhammed bebeğin asansör boşluğuna düşme anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Basın Ekspres'te zincirleme kaza: Tam 9 araç karıştı
İstanbul Basın Ekspres yolunda zincirleme trafik kazası meydana geldi. 9 aracın birbirine girdiği kazada 3 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle yol yaklaşık 3 saat trafiğe kapandı.

Seyir halindeyken bir anda alev aldı
Düzce’de, gece saatlerinde seyir halindeki minibüs bir anda alev aldı. Minibüs, sürücüsünün gözleri önünde alev alev yandı.

Sürücü otomobilin altında kaldı
Çin’in Jiangsu eyaletinde dönüş yapmakta olan otomobil, kontrolsüz biçimde yola çıkan triportöre çarptı.

Cip ters döndü
ABD'de kırmızı ışığa hızla gelen otomobil, feci bir kazaya yol açtı.

Cip 2 kişiye böyle çarptı
Suudi Arabistan’da dikkatsizlik korkunç bir kazaya yol açtı.

Kontrolden çıkan minibüs yayanın üstüne uçtu
Çin’de kontrolden çıkan bir minibüs kaldırımda yürüyen adamı ezdi.

Motosiklet sürücüsü otobüsün altında kaldı
Hindistan’da dönüş yapan bir yolcu otobüsü, motosikleti altına aldı.

Canlarını hiçe sayarak çalıştılar
Aydın’da bir binanın dış cephesinde yenileme yapan işçilerin canlarını hiçe sayarak çalışması görenleri şok etti.

Eğitime renk katan öğretmen
Batman'ın Kozluk ilçesindeki Hürriyet Ortaokulunda görev yapan öğretmen Murat Işık, yağmur güneş demeden okul bahçesinde yaptığı düzenlemelerle adeta eğitime renk kattı.

Yetişkinlere çile, onlara eğlence
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde kar yağışının ardından hava sıcaklığının eksi 15’e düşmesiyle vatandaşlar için kış çileye dönüşürken, çocuklar için eğlence oldu.

Gondolda tıraş keyfi
Adana’da farklı bir deneyim yaşamak isteyen kuaför ve müşterisinin Seyhan Nehri’nde kiraladıkları gondolda yaptıkları tıraş keyfi, renkli görüntüler oluşturdu.

Nesli tükenmekte olan balık 'pet şişe' kurbanı oldu
İzmir’in Çeşme ilçesinde nesli tükenmekte ve avlanması yasak olan bir lagos balığı kıyıya vurdu. Lagos balığının dilinin pet şişeye sıkışarak öldüğü görüldü.

İstanbulluların kaçış mekanı
İstanbul Sarıyer’deki Atatürk Arboretumu, İstanbul’un stresinden ve trafiğinden kaçmak isteyen vatandaşların adresi oldu.

Trabzonspor Sivas'ta kazandı
Süper Lig’in 13. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Demir Grup Sivasspor’u Burak ve Okay’ın golleriyle 2-1 mağlup etti. Ev sahibi takımın tek sayısı Muhammet’ten geldi.

Fenerbahçe 1 gol'e 3 puan aldı
Süper Lig’in 13. haftasında Antalyaspor, Fenerbahçe’yi konuk etti. Sarı-lacivertli ekip, Guiliano’nun ilk yarıda attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Yarın hava nasıl olacak?
27 Kasım 2017 Pazartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 13, İstanbul'da 17, İzmir'de 16, Antalya'da 19 derece olacak.
OGÜNhaber