1 Ocak 2020 Çarşamba, Yurt ve Dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri Haber Turu programımızda.

Haber Turu 1 Ocak 2020 Çarşamba

Yargıda seri muhakeme ve basit yargılama dönemi başladı
Yargı reformunun 24 Ekim 2019'da yasalaşan ilk paketindeki iki önemli düzenleme olan 'Seri Muhakeme Usulü' ile 'Basit Yargılama Usulü' bugünden itibaren uygulanmaya başlandı.

İstanbul yeni yılın ilk gününe sakin uyandı
İstanbul'da 2020 yılının ilk sabahında yollar boş kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 9'a kadar düştü.

İstanbul polisinden 2019'da terör örgütlerine büyük darbe
İstanbul'da, 'terörle mücadele' kapsamında, bölücü terör örgütü PKK/PYD, FETÖ/PDY, DEAŞ ve diğer terör örgütleriyle mücadelede 2019 yılı içinde düzenlenen son bir yıllık operasyonlarda, 11 kiloya yakın patlayıcı madde, 28 el yapımı (EYP) bomba ve çok sayıda silah ele geçirildi.

Bakan Soylu güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı
İçişleri Bakanı Soylu, jandarma ve polis kontrol noktalarında güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı.

Ankara'da yangın: 4 ölü, 9 yaralı
Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında 4 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı.

Doktorların yılbaşı eğlencesi faciayla bitti: 1 ölü
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir evde yılbaşı kutlayan 26 yaşındaki kadın diş hekimi ölü bulundu. Baygın halde olan iki doktor hastaneye kaldırıldı.

Alkollü araç kullanırken yakalandı 'Ben Türk delikanlısıyım' dedi
Denizli'de alkollü olarak araç kullanırken yakalanan sürücü ceza yazıldıktan sonra polislerin işlem yaptıkları esnada arabasına binerek kaçtı. Ekipler kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Yarın kara ve denizlerimizde hava nasıl olacak? 2 Ocak 2020 Perşembe
2 Ocak 2020 Perşembe günü bazı illerde en yüksek hava sıcaklıkları; Ankara 5, İstanbul 7, İzmir 11, Antalya 14 derece olacak.
OGÜNhaber