WebTV - 13 Ekim 2016 Perşembe, Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber Turu 13 Ekim 2016 Perşembe

Halk bu sorunu çözer
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 'Türkiye'de bugün Sayın Bahçeli'nin dediği gibi bir fiili başkanlık durumu yok mu? İstediğiniz kadar yok deyin, var. Meclis, 330'un üzerinde bir çoğunlukta kabul ettiğinde de halkımıza hep beraber biz bunu sormalıyız. Halk bu sorunu çözer' dedi.

CHP'den MHP'ye çok sert eleştiriler
CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, MHP'ye 'Saray'ın yedek lastiği', Devlet Bahçeli'ye de 'AKP'nin Muhalefetten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı' nitelemesi yaptı.

109 askeri hakim TSK'dan ihraç edildi
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın başkanlığında toplanan Askeri Hakimler Komisyonu, Fetullahçı Terör Örgütüyle ilişkili oldukları iddia edilen personelin durumunu ele aldı. Komisyon, bu kapsamda, 109 askeri hakimin meslekten çıkarılmasına ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilişiklerinin kesilmesine karar verdi.

Fırat Kalkanı Harekatında 51. gün
Fırat Kalkanı Harekatının 51. gününde 74 DEAŞ hedefine atış yapıldı. Koalisyon güçleri tarafından icra edilen 9 hava harekâtındaysa 24 terörist etkisiz hale getirildi, 1 bina da imha edildi.

Pkk'nın bomba yüklü araçları böyle vuruldu
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bomba yüklü olduğu tespit edilen 3 araç taarruz helikopterle vurularak imha edildi.

Kemal Unakıtan son yolculuğuna uğurlandı
Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Unakıtan'ın tabutuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım da omuz verdi.

Vinç otomobilin üzerine devrildi
Güvelik kamerasına yansıyan görüntüde, dev vincin bir anda devrildiği ve otomobilin üzerine düştüğü görülüyor. Sürücü görünmez kazayı yara almadan atlatırken, otomobilin ön kısmındaysa hasar oluşuyor.

Otomobille kamyon kafa kafaya çarpıştı
Hindistan'da alkollü şahsın kullandığı otomobil, kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Ekonomi Vitrini
BİST % 0,84 azalarak 76,810, Dolar % 0,19 yükselerek 3,0940, Euro % 0,29 yükselerek 3,4140, Altın % 0,41 yükselerek 125,18, Petrol % 0,12 yükselerek 51,70, Bono % 0,34 yükselerek 8,95'den işlem gördü.

Yarın Yurtta hava nasıl olacak?
14 Ekim 2016 Cuma günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 19, İstanbul'da 21, İzmir'de 26, Antalya'da 28 derece olacak.
OGÜNhaber