14 Kasım 2020 Cumartesi Yurt ve Dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri....

Haber Turu 14 Kasım 2020 Cumartesi

Bilim Kurulu Üyesi uyardı
İlkokul, ortaokul ve liseler için 1 haftalık ara tatil başladı. Ara tatil döneminde şehirlerarası seyahatin çok riskli olduğunu belirten Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, “Böyle bir durum olursa bu sefer koronanın yayılmasıyla da karşılaşabiliriz. Buna çok dikkat etmek gerekiyor düşüncesindeyim” dedi.

Bitlis’te ’Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya Operasyonu’ başlatıldı
Bölücü terör örgütünün kış öncesi hareket kabiliyetini ve barınma arayışını bertaraf etmek üzere, ülke içindeki terörist varlığını tamamen bitirmeye yönelik olarak Bitlis İl Jandarma Komutanlığınca ’Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya Operasyonu’ başlatılmıştır.

Yerde araçla havada drone ile anons yapılıp vatandaş uyarıldı
Düzce’de polis ekipleri valiliğinin belirlediği açık alanlarda sigara içme yasağı ile ilgili hafta sonunda vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklarda drone destekli denetim gerçekleştirdi.

Antalya’nın kadın polisleri poligonda dosta güven düşmana korku veriyor
Antalya Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan kadın polisler pandemi sürecine rağmen atış eğitimlerine ara vermiyor. Poligonda bir araya gelen kadın polisler, Meslektaşlarının Lara Croft olarak andığı atış eğitmeni Başpolis Nisa Aydın yönetiminde tabanca ve tüfeklerle yaptıkları eğitimlerde erkek meslektaşlarına taş çıkartıyor.

Hava Durumu
15 Kasım 2020 Pazar günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 13, İstanbul'da 15, İzmir'de 19, Antalya'da 24 derece olacak.
OGÜNhaber