WebTV - 14 Nisan 2018 Cumartesi, yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri.

Haber turu 14 Nisan 2018 Cumartesi

ABD Esad rejimini vurdu
ABD, İngiltere ve Fransa Suriye’de Esad rejimine ait hedefleri vurdu.

Son bir haftada, 67 terörist hale getirildi
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), son bir hafta içinde biri sözde lider kadroda olmak üzere 67 teröristin etkisiz hale getirildiğini, Zeytin Dalı Harekatı’nda ise etkisiz hale getirilen terörist sayısının 4 bin 157 olduğu bildirildi.

İstanbul’da Deaş operasyonu
İstanbul’da, terör örgütü DEAŞ’la bağlantılı yabancı uyruklu 51 şüpheli, 6 ilçede belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalandı.

Ticari taksi ile patates çuvalını böyle çaldı
İstanbul Fatih’de ticari taksi ile bir dükkanın önüne gelen bir kişi, patates çuvalını çaldı. Pes dedirten hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Yıldırım’dan Suriye operasyonu değerlendirmesi
Başbakan Yıldırım, '7 yıldır Suriye'de insanlar katlediliyor, vahşet devam ediyor, sadece kimyasal silah kullanıldığı zaman mı insanlığınız aklınıza geliyor.' dedi.

Suriye'yi bu rejimden kurtarmamız gerekiyor
Antalya Turizm Merkezi Belek'te bir otelde basına kapalı gerçekleştirilen "AK Parti İl Yönetimi Tanışma ve İstişare Toplantısı"na katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gazetecilerin ABD, İngiltere ve Fransa'nın Esed rejimine yönelik operasyonuna ilişkin sorularını yanıtladı.

Van Gölü’nde av yasağı başlıyor
Van Gölü’nde yaşayabilen tek balık türü olan inci kefali için 3 ay boyunca devam edecek olan av yasağı pazar gününden itibaren başlıyor.

Yarın kara ve denizlerimizde hava nasıl olacak?
15 Nisan 2018 Pazar günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 22, İstanbul'da 21, İzmir'de 28, Antalya'da 27 derece olacak.
OGÜNhaber