17 Ağustos 2019 Cumartesi Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri Haber Turu programımızda.

Haber Turu 17 Ağustos 2019 Cumartesi

Sancaktepe'de bir dairede patlama
Sancaktepe’de bir dairede patlama meydana geldi. Patlamada dairede bulunan bir kişi yaralanırken, vatandaşlar patlamanın şiddeti nedeniyle deprem olduğunu sandı. Polis, patlamanın nedenini araştırıyor.

Bolu'da, TEM'de feci kaza, 2'si çocuk 13 yaralı
Bolu’da, TEM Otoyolu’nda minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si çocuk 13 kişi yaralandı. Kazada yola dökülen kurban etleri nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul yönü yaklaşık yarım saat trafiğe kapatıldı.

Polisler Türk Bayrağını yerde bırakmadı
İstanbul Sultangazi’de elektrik direkleri arasına asılı olan Türk bayraklarının yere düştüğünü gören polis memurları bayrağı yerde bırakmadı. Polislerin bayrakları toplayıp öperek anlına koyduğu o duygusal anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Türkiye'nin en yüksek cam seyir terasına ziyaretçi akını
Artvin’deki doğa harikası Hatila Vadisi Milli Parkında bulunan Cam Seyir Terası, Ağustos ayı itibariyle 15 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Dört günlük bayramım tatilinde ise 5 bin kişi ziyaret etti.

Kelebeklerin Ölüm dansı başladı
Ardahan’da, her yıl Ağustos ayında yaşanan ve bazen 6 gün süren ’kelebeklerin ölüm dansı’, dün gece tarihi Halil Efendi Köprüsü üzerinde başladı. Sokak aydınlatma direklerinin ışıklarının etrafında dakikalarca uçup, bir süre sonra ölen ‘bir gün sinekleri’ yerde beyaz bir örtü oluşturdu.

Hava Durumu
18 Ağustos 2019 Pazar günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara'da 23, İstanbul'da 28, İzmir'de 30, Antalya'da 36 derece olacak.
OGÜNhaber